duminică, 15 iulie 2012

traian băsescu, problema României



băsescu nu ne mai surprinde. Nesimţirea, tupeul, laşitatea, mârlănia, dispreţul faţă de ceilalţi, lipsa de morală, duplicitatea, sadismul, toate sunt la superlativ la băsescu. Pe aşa ceva şi-a construit cariera, inclusiv cariera politică. Zbir cu cei mai slabi ca el, slinos de plecat cu aceia mai puternici ca el. Amoralitatea în toată splendoarea ei. 

Ieri, după mitingul de la Cluj, unde a tunat şi a fulgerat împotriva vechilor sale obsesii, băsescu s-a întors repejor la Bucureşti, şi s-a dus glonţ, în ţinuta de la miting, la cârciumă. Unde a stat câteva ore bune, vesel, nevoie mare! Ce spunea ieri, la Cluj? "Eu nu lupt pentru un om ci pentru o ţară, eu nu lupt pentru un scaun, lupt pentru români, nu lupt pentru un interes de grup, lupt pentru valorile europene". Ete pula! El avea în minte lupta cu şpriţul! Îl durea în cur de popor! 

Vă mai amintiţi că în seara în care anunţa poporul că maleficul Năstase l-a furat la voturi, între turul 1 şi turul 2 al prezidențialelor, şi cere arestarea unei turme de "vinovaţi", pătruns de importanţa momentului, s-a dus să petreacă la "Golden Falcon" cu târfa sa, Elena Udrea, ca doi amorezi ce se aflau. Iar poporul  s-a lăsat păcălit de acest individ fără scrupule care, atunci, ca şi acum, ar fi fost în stare să distrugă ţara, pentru a cuceri sau pentru a-şi păstra puterea.

Sper că ăştia opt ani cu băsescu i-au convins pe cât mai mulţi români că problema României se numeşte acum traian băsescu. Şi că această problemă are o singură soluţie: demiterea lui. Deschizând drumul revenirii la democraţie şi la statul de drept. 

2 comentarii:

Ando spunea...

Corect punctat : un şmenar politic care trebuie debarcat !
In altă ordine de idei: dacă este
adevarat că primarul Nichita nu a aprobat mitingul pro Basescu de la Iaşi, asta mi se pare o mare greşeală.
Marinarul nu trebuie victimizat...fiara rănită e periculoasă şi va profita de orice
slăbiciune a USL.

chien spunea...

M-a batut soarele in cap sau chiar am auzit bine? La interviul de acum de pe Realitatea, povesteste cum Merkel l-a intrebat la telefon: este reglementata in Constitutie suspendarea presedintelui? Base: nu!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...