sâmbătă, 7 iulie 2012

Nimic despre nimicul băsescu





Nimic!

4 comentarii:

Karakas spunea...

Inca o dovada ca seful DNA, Morar, a fost si este scula politica a lui Basescu. La o intilnire cu Grupul de Dialog Social - care a fost un sustinator prin tacere a regimului Basescu - Morar si-a exprimat convingerea ca "succesurile" DNA vor fi reversibile. Spune el ca "lucrurile vor regresa". Nu ne spune insa si de ce crede asta.

Parerea mea este ca a ales sa fie in gindirea "de grup" a PDL, si automat s-a lansat impotriva USL, in special al lui Corlatean, invocind tema "acapararii justitiei" de catre USL. Morar cel putin a inaintat pe tabla de sah asa cum era programat de Jucatorul Basescu. Ma asteptam sa-si dea arama pe fata.

Este insa si o invitatie subtila la actiune din partea lui Coorlatean, pentru a involbura probabil si mai mult apele. Asa ca, atentia la Morar.


"Nu înseamnă că dacă lucrurile se vor schimba radical, dacă va fi un asalt al clasei politice asupra magistraturii, aceste lucruri nu vor regresa. Părerea mea este că vor regresa. Depinde cât de mare este acţiunea celor care pot să vicieze activitatea magistraţilor şi mă refer în primul rând la clasa politică: ei pot să schimbe legi, pot să-ţi îngreuneze existenţa", a mai spus Daniel Morar

Karakas spunea...

Nu este un secret ca serviciile au oameni sub acoperire in presa. Doar ca apare din ce in ce mai pregnanta folosirea acestora in scopuri politice, in batalia dintre Basescu/Presedentie si USL/Parlament.

Agentia de presa presupus independenta Mediafax are o "stire" care enunta:

"Van Rompuy a condamnat România în cursul unei vizite în Malta"

Dar daca citim stirea mai atent apare clar ca nu Van Rompuy "a condamnat" Romania ci publicatia Malta Today din care Mediafax a preluat interpretatarea din publicatie ca Van Rompuy ar fi "condamnat" Romania.

http://www.mediafax.ro/politic/van-rompuy-a-condamnat-romania-in-cursul-unei-vizite-in-malta-9827073

ANONIMUS spunea...

Pentru acest papitoi exista ac pentru cojocul lui .Ar trebui schimbat nu cu oameni ai USL,ci ar trebui cercetat in DNA cine a facut plangeri impotriva unei situatii de acolo si schimbati sefii cu aceia.In trei zile toti acei care au ascultat comenzi politice vor da cusubsemnatul,si vor schimba pe cei nepotriviti.Toti sefii au dosare pentru toata sleahta de portocalii si le tin pentru a se salva.S-a nu se faca o asemenea greseala nici aici nici in "servicii"ci se v-a face curatenie in propria curte cu tinerii care nu sunt corupti de putere si de obedienta.Kovesi si Murar au fost oameni Iguanei cu breton si au fost pusi acolo sa-i albeasca pe amici si sa-i inegreasca pe membrii opozitiei .Cat au reusit se vede.La fel ANI l-a gasit pe dl.Diaconu un om cumsecade si unul dintr-e putinii politicienii fara de cusur, care sunt gasiti cu probleme in timp ce gramezi de corupti Portocalii prospera.Dar lucrurile sau schimbat si nu mult o sa mai faca multi purici in slujbe.

ddanilov spunea...

CATUSE PENTRU TOTI! Vopsite in portocaliu!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...