duminică, 8 iulie 2012

Mai în glumă, mai în serios



Vara asta se poartă sloganele cretine! PDL şi-a ales drept slogan "Vara asta se poartă albul!" Culoare virginală. Se născu, din cadavrul rău mirositor al pedelismului, aşteptata Albă ca Zăpada, printr-o simplă vizită prin depozitul plin de chinezării de doi bani al lui Niro. 

Tot pedeliştii o ţin langa cu "nazismul" USL. Foarte bine! Păi, să facem posibilă concordanţa dintre vorbe şi fapte. Ce-aţi zice de nişte "lagăre" de muncă, în care cohorta de curve virgine din PDL să facă, măcar acum, cunoştinţă cu realităţile politicilor lor bezmetice? Dacă Fecioara din Pleşcoi tot e profesionistă a mopului, ia s-o văd spălând prin saloane şi schimbând ploştile într-un spital de ţară. Sau pe Monica Macovei trudind prin arhivele tribunalelor, printre şobolani, plină de praf, stând şi 16 ore pe zi la muncă. Pe Blaga, consumator fruntaş, îl văd cu papion şi cu prosopul pe braţ, într-o cârciumă de cartier, gen "La căţaua leşinată". Nu ştiu unde dracu să-l trimit pe MRU, că ăsta chiar nu ştie să facă nimic! Îl fac postac în beciurile din Modrogan? Pe TRU nu-l pot trimite decât la balamuc. E drept, nu se prea mai găsesc şoşoni, dar e bună şi o pereche de tenişi chinezeşti. 

Cum eu sunt anti-băsist crâncen(deşi cred că nu este cazul să vă mai spun asta), propunerea de slogan a lui Mordechai mă bucură: pentru anti-băsişti sloganul să fie "Vara asta se poartă topless!" Bine, în fiecare vară se poartă topless, dar poate anul ăsta le vedem şi în oraş, nu doar pe plajă. Dacă e protest, apoi protest să fie! Să vezi cum rezolvăm noi şi problemele lui Nicu şordan: lumea va merge pe jos, sau cu transportul în comun, numai să poată admira peisajul! 

Ce poate fi mai frumos decât un sân drept semn electoral? Curaj, uselişti! Daţi dovadă de imaginaţie! Vin şi eu la casting, pentru a alege sânul perfect!   

7 comentarii:

chien spunea...

Lagare de munca, din cate stiu, cerea numai Giurgea, sa-i bage pe "socialistii asistati" acolo, ca asa a vazut el ca vrea Viktor Orban.

Lasand gluma, ca nu e cazul, Aparatorii Democratiei si-au definit deja linia de atac: sa pisam zi si noapte Occidentul ca rezultatele referendumului nu pot fi legitime, fiindca USL le va frauda. Simplu!
http://www.contributors.ro/fara-categorie/puciul-parlamentar-expus-si-delegitimizat-urmeaza-frauda-referendumului/?cfcc

Plus un supliment, de la un postac sincer de pe alta reduta a Aparatorilor:
"Cu persoanele cu tendinte de vot in favoarea USL trebuie lucrat finut: "toti sunt la fel", "aceeasi mizerie", "oricum votul e clar, il suspenda pe chior" etc, "mai cinstit e sa stam acasa".
E mai usor de determinat o mica demobilizare si o absenta la referendum, decat sa il determini pe USL-asul care nu pricepe singur sa voteze pentru Basescu."

Anonim spunea...

Hmmm... , eu zic ca ar fi momentul sa o lasati moarta cu astfel de "glume". Ce si cum se vede din Romania e doar un trist si vulgar spectacol. Un pic de normalitate sanatoasa nu v-ar strica.

Viviana

ANONIMUS spunea...

Bine ca si-au luat sloganul,dar pentru India, ca sunt livizi de groaza ,asa ca bine ca au ales albul.Dar s-a sustii nazismul lui Ponta si Antonescu este o tampenie pe care ,curios, doar portocalii scolati si cu ifose o sustin.Pai in primul rand nazismul presupune "Fuhrer prinzip" deci" principiul conducatorului"daca astia nu sunt cretini ,ce sunt?!USL-ul care este o alianta cu 3 conducatori de unde dracu'gasesc nazismul cu 3 conducatori.Pai singurul idiot care vrea sa fie "Fuhrer"este Basescu.Nu-i de mirare ca la mitingul dupa ce l-au ras pe Fuhrar a aparut un afis cu Basescu si Hitler intrebandu-se daca se mai pot tine.Pana si simplutii de acolo au sesizat asemanarea.Blaga vorbeste despre franghie in casa spanzuratului,dar cum asta nu se trezeste cu zilele nu-i de mirare.Alta idiotenie este "lovitura de stat"parlamentara.Astia care au pretentia ca sunt "scolati"arata ca sunt niste idioti.Am sustinut intodeauna ca MRU-l este un impostor si ca desii este burdusit de doctorate este slab intelectual si are lipsuri in cultura cat "Mammuth Cave".Prostul cand se enerveaza lasa sa se vada cat de gaunos este.Am spus si sustin ca-i trebuiesc macar 30 de puncte la IQ,la pretentiile lui.Un "luzer" care n-o sa faca nici o scofala impreuna cu Neamtu croit pe acela-s calapod.Toti acesti" morti vii" sunt deja' in drum spre Rahova in frunte cu "Cel ce n-a mintit niciodata"spre a-si prelua functia de "Sef de camera"

Florin spunea...

Propun sa purtam boxeri albi.

Florin spunea...

Viviana, ti se pare ca de 8 ani traim in normalitate si acum suntem anormali?

Fluieratorul spunea...

Ce sa faca si maestrul Mordechai, l-a batut soarele in cap. Cred ca avem si altele de facut decit sa ne gindim la tzitze. Bine spune cineva la ZF, de fapt cu sau fara Basescu (cap de lista numai, ca lista e lunga, lunga), noi oamenii obisnuiti care vrem o viata aici cu ce ne-am ales, si cu ce ne vom alege?

http://www.zf.ro/opinii/cu-ce-am-gresit-noi-cei-care-pana-la-urma-vom-plati-toata-factura-nu-muncim-de-ajuns-nu-suntem-productivi-platim-taxe-si-impozite-prea-mici-9831653

Anonim spunea...

@ Florin,

tocmai pentru asta: mult a fost ... putin a ramas.
Curaj, mai ales ca nu vin timpuri usoare... nu va faceti iluzii.
E o lupta continua.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...