sâmbătă, 11 februarie 2012

Reformă, te halesc!



Muţunache a mai făcut o reformă, ca să funcţioneze şi mai bine statul reformat de Pulimea Sa: a ordonat ca de acum toate instituţiile statului să înceapă lucrul la aceeaşi oră: la opt, şi să termine la ora şaisprezece! Aşa se rezolvă, zice Attila Dezsi(pardon?!) "sincopele de comunicare" apărute în funcţionarea instituţiilor statului. Cu alte cuvinte de acum încolo prefecţii şi preşedinţii consiliilor judeţene se vor părui în mod unitar, între 8 şi 16, după acelaşi program. 

Mi-e rău din fleacuri! Să te ţii nebunie în circulaţie, în Bucureşti! Decalarea programului avea raţiunile ei, printre care şi asta, a transportului în comun. Dar boii nu gândesc! Ei muncesc! 

Şi dacă lui Muţunache îi rămâne şi ceva timp de gândit, poate vede care sunt adevăratele motive ale "sincopelor": deprofesionalizarea funcţiei publice, politizarea excesivă, fuga de responsabilitate, miniştri de căcat, şi aşa mai departe. Dar de ce să-şi bată el cuie în talpă. E mai simplu să dai astfel de ordine inepte!    

Un comentariu:

Fluieratorul spunea...

Ungureanu asta, pe linga arogant si impertinent, e si timpit. Nu mi se pare, nu?

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...