miercuri, 22 februarie 2012

Unde eşti, copilărie?



Fotografia este absolut delicioasă! Şi de un umor irezistibil! 


UPDATE: prieteni, fotografia este luată de aici. Dar faptul că puştiul este rus, în anii '60, nu schimbă cu nimic lucrurile. Aşa eram şi noi. Ne distram de minune, fără Nintendo, XBox sau alte cretinisme. Ne bucuram sincer de orice mică jucărie. Aveam prieteni, citeam mult, umblam pe urmele eroilor din cărţile citite, mergeam mult la cinematograf, era Casa Pionierilor, unde făceam tot felul de minuni. Şi, mai ales, ne simţeam iubiţi, de părinţi, de învăţători şi de profesori. Nu eram singuri. 





PS: din motive de neînţeles(sau poate nu!), Bloggerul nu mai funcţionează pe Explorer. Am trecut pe Google Chrome. Evident! Sunt nişte măgari, ca orice monopolişti!  

5 comentarii:

Arogantu' spunea...

Daca te supara, cumva, Chrome - poti trece linistit pe Mozilla Firefox !
Eu il folosesc de 7 ani ...

Valentin Berceanu spunea...

Mmm, wordpress? Face import unui blog vechi de pe blogger doar cu apasarea unui buton. Eu cind am ales intre cele doua platforme, am luat in calcul care e detinuta de Google, si am mers in directia opusa.

Crosa din poza, e crosa de hochei pe bune sau e si ea improvizata ca restul echipamentului?

Doru Agafiţei spunea...

Colosală imagine ...
Îmi aminteşte că la Sibiu am muncit precum la galerie într-o sală de sport unde cândva marele Gruia, venit la un antrenament la volei, a fost cooptat, de umplutură, într-o echipă improvizată de handbal, a tras, n-a nimerit poarta dar a rupt un spalier ...
Acela a fost momentul când Gruia a trecut în legenda acestui sport!
Mulţumesc!

Şi vă invit să-mi spuneţi ce credeţi despre imaginile mele ...

Karakas spunea...

Frumos. Asa a fost cum spui. A fost o lume mai bune, nu material, ci d.p.d.v al relatiilor inter-umane. Sigur, si pe atunci exista mincatorie, si isi dadeau coate sa ajunga sus, dar limitele erau bine stabilite.

Anonim spunea...

era Casa Pionierilor, unde făceam tot felul de minuni
Probabil pentru tine asa pareau. Se explica, in sfarsit, cum de ai ajuns asa cum ai ajuns azi.

Şi, mai ales, ne simţeam iubiţi, [...] de învăţători şi de profesori.
In special de aia de socialism stiintific, dialectica si restul de materii minunate. Probabil pe tine te iubeau mult, probabil ca erai elev-model la aceste materii.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...