miercuri, 8 februarie 2012

Dialogul care compromite



Din puţa gândirii tăntălăului care va fi ministru de interne, Berca: dialog cu opoziţia, da, compromis, nu. Păi, atunci de ce dialoghezi? Nu să faci nişte compromisuri, acceptabile ambelor părţi, pentru a degaja o soluţie comună? Aşa, de dragul dialogului, s-or fi săturat şi ăia să dialogheze, pentru ca apoi să şi-o ia în freză de la băsescu, de la boc, de la cine se mai poate de la pedelici. Hai, mă, ne laşi? 

Apropo de dialog: a făcut cineva o încercare sinceră de a discuta serios cu USL? Poate reuşeau să facă un program de guvernare acceptabil, până la alegeri. Dar cine s-o facă? 

Cât îl priveşte pe Mihai "Cratimă" Răzvan Ungureanu, limbaj de lemn cât cuprinde, beţie de cuvinte. Şi atât! Ne-am pricopsit! Să rezistăm bine! Că de trăit, mai greu...

Încă ceva: şi nea Cratimă ăsta ne ia de proşti. Se joacă grav cu focul!

2 comentarii:

casandra spunea...

Ce te miri?! Pentru pedelisti, dialogul politic nu exista, ca nu vor solutii negociate, deci de compromis. Sunt dispusi doar la o conversatie.
MRU i-a anuntat azi ca va ignora "limitele ideologice" in ceea ce ar vrea sa fie "dialogul accentuat si consistent" cu partidele parlamentare de opozitie. Vom vedea, inclin sa cred ca va uita principiul acesta. Oare va avea tupeul de a le arunca pedelistilor dogma neoliberala in obraz pentru a mai petici cumva guvernarea?
Pentru un pic de protectie sociala a celor mai nenorociti dintre cetateni ar exista chiar si intelegere de la FMI. Va fi greu insa chiar cu ministrii desemnati.
Cum va accepta desemnatul ministru al muncii Boghicevici sa mai relaxeze un pic legislatia de asistenta sociala cand chiar ea a propus in legea asistentei sociale ca amaratii care nu-si platesc impozitul local sa nu mai primeasca nici ajutor social? Sa moara de foame!
Vezi, chiar in raportul comisiei de munca unde era vicepresedinte, ca distinsa in persoana a propus amendamentul la lege . Pagina 29, punctul 54, la articolul 9 al legii, alineat nou:

http://www.cdep.ro/comisii/munca/pdf/2011/rp613.pdf

ANONIMUS spunea...

M-RU este pe cale sa demonstreze ca
cunostintele de specialitate nu exclude idea ca n-ar ajunge in MENSA nici picat cu ceara.A inceput sa greseasca grav,calcand legea ,logica ,si bunul simt.Ca n-are pic de har politic deja este de notorietate.
Inca unul care se desumfla ca un balon cu aer.Cand un om care vorbeste masurat ,are un aer doctoral,si face impresie,nu e bine sa dea cu mucii-n fasole. Vad ca asta face cu gratie Dl.Ungureanu.Un filmulet ucrainian de desene
animate cu niste cazaci, aveau un personaj numit"inteleptul"
Tipul avea o balercuta legata de gat umpluta cu apa.Asta tinea apa in gura ,si cand era intrebat ,dadea din cap cu mare convingere.Cand o scapa ,lua un gat din balercuta.Daca o facea si inteligentul domn Ungureanu nu ar fi riscat sa aiba o mare cariera fulminanta ca lector universitar ce se v-a intampla in viitor.Pacat.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...