sâmbătă, 11 februarie 2012

Şezi blând, Muţunache!


Ne-am pricopsit cu un alt imbecil arogant şi dispreţuitor drept premier. Cum e turcul de la Trei Coceni, şi pistolul din Palatul Victoria! Stau şi mă întreb: ce pula mea mai ştiu jigodiile astea, nărăvite la maşini de superlux, hoteluri de cinci stele, haine de firmă, căsoaie de întorci trenul în ele, despre viaţa amărâtului de la ţară, în astfel de condiţii extreme? 

"Este inadmisibil ca militarii sa deszapezeasca si cetatenii sa stea la caldura. In asemenea situatii nu ne vaicarim" declara marţial-emfatic Muţunache. Care nu poate înţelege trauma acestor oameni. Nu înţelege că au mâncat ce au găsit, mai degrabă nimic, că la ţară  cei mai mulţi sunt subnutriţi, că ăia despre care zice el că sunt leneşi se luptă singuri cu zăpada de zece zile, că sunt cu psihicul la pământ, unii cu mortul neîngropat în casă. Sunt eu cu nervii în pioneze, pentru că nu se mai termină cu zăpada, şi n-am nici animale de crescut, nici de cărat apă, nici de tăiat lemne. N-am veceul în fundul curţii. Şi chiar şi pentru mine, în buricul Bucureştilor, sunt momente în care a ajunge la o farmacie sau la un magazin este un chin. 

Jigodiile astea portocalii au mereu o explicaţie pentru proasta lor guvernare. Oamenii e leneşi, proşti şi răi, nu le înţelege gândirea lor mai superioară.  

Solidaritatea se învaţă, şi se organizează. Nu există solidaritate în abstract. Atunci când există organizare, oamenii participă. Acum, în astfel de crize, vedem că ce ne lipseşte sunt liderii, oamenii capabili să se facă urmaţi de ceilalţi. Politicienii noştri sunt nişte beşniţe profitoare, nişte neica-nimeni, nişte animale de pradă rapace. Care nu ştiu ce este mila, compasiunea. 

Muţunache, ce începe prost, se termină şi mai prost. Tu ai început prost. Asta e! Pa! Lasă-ne!

PS: dobitocii care postează pe HotNews pentru PDL ar face bine să se abţină. Nu-i fac un bine lui Muţunache. Comentariile lor cretine ni-l fac şi mai odios!

8 comentarii:

Matilda spunea...

Oamenii sunt majoritatea în vîrstă, subnutriţi, aşa cum spui, şi vine şobolanul de bibliotecă să-i înveţe să dea la lopată ???
Mare tupeu !

chien spunea...

Pai trebuie sa dea vina pe cineva, ce vreti? Boagiu dadea vina pe meteorologi, putoiul oparit da vina pe oameni ca sunt lenesi. Au murit 65 de oameni pana acum? Postacii de pe HN neaga pana si asta, ca de fapt n-au murit din cauza gerului, e o stire tendentioasa!

casandra spunea...

Eu am ajuns sa cred ca pe portocalii-i uneste boala. Toti sunt atinsi, in diferite proportii, de o tulburare de personalitate care este acum evidenta.

http://www.nmihi.com/p/antisocial.htm

"Antisocial personality disorder applies to an individual if there is a pervasive pattern of disregard for and violation of the rights of others occurring since age fifteen. As seen through the eyes of others, their behavior appears as a spectrum from fearless in milder forms, to reckless in the more severe forms of the disorder. They tend to be impulsive, forceful, aggressive, irresponsible, and seldom inhibited by danger or fear of punishment. Risk taking behavior often provides a feeling of exhilaration for them. They tend to have an inherent lack of consideration for the rights of others.

In more severe antisocial individuals, this lack of consideration becomes a reckless disregard for the rights and welfare of self and others. They may feel little remorse in using others to achieve their own desired goals. Their difficulty in developing and maintaining close interpersonal relationships may stem from their fear that others will harm them in some way. They can be argumentative, abusive and cruel. In severe forms, they can be belligerent and vindictive."

In societatile echilibrate, persoanele atinse de boala asta sunt mai ales din categoriile cu statutu socio-economic scazut. La noi, aceste persoane sunt la guvernare si se sprijina pe cei cu acelasi tip de tulburare de personalitate. Ne conduc bolnavii!

Nu mai este o chestiune de ideologie, ci de medicina.

Karakas spunea...

Noul Guvern nu a spus un lucru: ca este in stare sa ajute pe toti cei blocati si inzapeziti, fara alimente, apa, sau electricitate. E rolul statului si al autoritatilor locale si ei ar trebui sa dea un mesaj clar, transparent ca pot controla situatia.

Mesajul lui Ungureanu ca militarii dau zapada si localnicii stau la cald nu ajuta. E o generalizare proasta, si un mesaj nesimtit tipic basescian. A pornit-o prost Ungureanu.

popouVICIU spunea...

Asta noul s-a facut de rahat din prima ! Daca asa s-a purtat si la SIE...
LINIUTA,mai bine taceai sau bagai textul cu, ,,eu muncesc,nu comentez''.
Sa-ti fie rusine !

Anonim spunea...

...de ce sa sada bland? lasa-l sa-si dea arama pe fatza aia de AGENT SMITH (al lui Basescu)

On the contrary, Mr. Ungureanu:
JUST BE YOURSELF!

Fluieratorul spunea...

Tara asta a mai avut un destept pe care nu-l merita, si ala a fost impuscat la Tirgoviste.

Anonim spunea...

Zen ,prieteni ,io chiar nu stiu ce v-a ofuscat la domnul prim-ministru desemnat si aprobat .Citez dintr-un clasic in viata :"Există abordări strategice, abordări tactice, şi săritul din baie." Deci :NU sariti din baie -daca nu v-ati clatit de de clabuce inainte !

Domnul prim ministru desemnat si aprobat stie el ce face caci ,citez din nou si iarasi : "Muţunache nu e de capul lui " si inca "Nu ascultă doar de băsescu."

Deci sa nu v-aud ca prezidelu' e de vina pt. situatia de fapt ,ca :de ce se dicstreaza la Predeal ,si ca-l doare-n cur de oamenii care mor inghetati !Capisci ?
De fapt :"A, şi încă ceva: calm ar trebui să stea şi Muţunache."
Deci, calm .Si mult Zen .

Io ,ca si radical ,as propune mult Ben-zen !In sticle cu fitil aferent !

Si o varianta scurta a ceea ce trebuia sa spuie Pontulache-securache ,in discursul sau de la investitura : Bai ,maimutoilor ce va credeti voi premier si ministri ,de la noi ,recte U.S.L . aveti numai urari de sprijin si mult sex oral atat voua ,cat si neamurilor voastre ,in vecii vecilor .Amin

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...