marți, 14 februarie 2012

Politică şi buci




Înţeleg că Antena 1 a prezentat azi-noapte un filmuleţ în care boc e cu curu' gol. Se face dreptate! boc are şi cur! Şi eu, care credeam că capu' îi serveşte drept cur! Mai aflu, din blogocircosferă, că filmarea părea foarte profesionist făcută. Aferim! La câte servicii secrete avem, s-o găsi cineva cu ochiu' câmpului, s-o facă şi p'asta.

Dar ce m-a dat în cur, în afacerea asta, este faptul că musiu Antonescu a acceptat să intre în emisiune, pentru a commenta "evenimentul", dovedind că şi lui curu' îi ţine loc de cap! Oare flăcăul ăsta nu înţelege că supraexpunerea mediatică nu-i face bine?

Acum, să nu-i uităm nici pe vechii noştri clienţi, ca cum ar fi jupân Cotoa. Care delirează despre cum arată iarna lui, în contrast cu iarna pe care o "vând" românilor Antenele ticăloşite: "Iarna pe care o văd eu e splendidă! Ninge abundent, aerul e rece, nu prea bate vîntul şi luminile din parcuri produc feerii. Albul domneşte lin peste oraşul acesta ascunzîndu-i majestuos urîţenia. Plimbările prin oraş sînt minunate! La televizor se folosesc următoarele cuvinte: "iad", "infern", "apocalipsă", "urgenţă", "alertă".Se discută la limita nervilor, vocile par că se sufocă, domnişoarele moderatoare frisonează de plăceri cînd anunţă avalanşe, blocări de drumuri şi descoperirea cîte unui bătrîn îngheţat în casa-i izolată. Şi totuşi, iarna asta nu e doar criminală. Are frumuseştea ei şi mi-e milă de cel care nu are disponibilitatea sufletească să o vadă. După ce voi ieşi din politică, am să mă dedic unui proiect civic de refacere a sufletelor celor otrăviţi de televiziunile de ştiri." O, da! Dar sufletele otrăvite de opt ani de dementul ăla de la Cotroceni cine le repară, idiotule?

Cum să vă zic? Textul ăsta pică la fix, după ticăloşia lui Mircea Toader, aia cu "morţii îngheţaţi erau nişte beţivi ordinari", şi după alte ticăloşii portocalii din ultimele zile. Şi din ultimii ani. Şi să-i ia conu' Dracu pe toţi!

UPDATE: Muţunache iar dă cu mucii în fasole! A pus mâna pe telefon să-l sune pe Nechita, primarul Iaşilor(care nu-mi aduc aminte să se fi plâns de ceva), pentru că, nu-i aşa, la Iaşi îi sunt părinţii şi rudele. Păi, sună-i pe ei, flăcău! Afli de la sursă ce şi cum!

După care l-a sunat şi pe Oprescu, pe motiv că a stat trei ore în nămeţi, ieri, în Bucureşti. Unde, mânca-ţi-aş? La Guvern? Sau ai a doua slujbă, la SIE? Că doar pe acolo puteai fi blocat, altminteri în faţă la Guvernoiu e ca'n palmă! Nebunaticule! Se plăteşte prost la Guvern, nu-i aşa? Un cumul, acolo, nu strică!

UPDATE la UPDATE: "Am cerut sa existe o expresie extrem de unica" Hâc! Intelectual de mare clasă, Oxford, alea, alea. Unicitatea extremă a nesimţirii, poate... 

7 comentarii:

Karakas spunea...

HAHAHA, sa vezi cind o aparea filmuletz cu un alt poponetzul celebru:)

Karakas spunea...

Dar, lasind gluma la o parte, cred ca trebuie sa fii bolnav mintal sa faci asemenea filme, si sa le prezinti si dezbati la TV. Cred ca e semn de grava alienare a societatii romanesti...

ANONIMUS spunea...

Sunt curios ce "elegii" o sa comita Dl.Cotoi,cand se vor topi zapezile atat de poetic descrise,cand treisferturi din casele acoperite de nameti se vor darama.Sa-l studieze pe Nero, care canta arderea Romei.M-a tem ca va patii ca si el.Sa ridici in slavi frumusetile anotimpului cand mii de concetateni a-i nostri sufera, este indecent si scabros.
"Sarpele cu ochelari "este mai nesuferit,arogant si pe langa probleme decat Boc. Asta este o catastrofa administrativa deasupra unei gramezi de neprofesionisti,habarnisti si plini de diplome inutile.N-au experienta sunt in afara situatiei,si au fost propusi ca linia a doua dupa ministrii portocalii.Ministri au facut treaba prost ,consilind acesti idioti.Acum se mira cand le-au luat locul.Bravos natiune,halal sa va fie!!!!!

Valentin Berceanu spunea...

Si eu am luat act de oprobriul facut lui Antonescu pentru interventia de aseara si stiindu-l capabil sa dea o chifla de zile mari, am cautat cu inima strinsa filmuletul pe net. Prestatia lui Antonescu, atita cit se vede in clipul de pe site-ul A1, a fost extrem de decenta. Nu a dat in Boc, nu a facut misto de el ca s-a lasat filmat, nu a facut nici un comentariu nelalocul lui, si nu, nici nu s-a indignat ca o curva virgina despre cum e posibil ca un post de televiciune sa-l arate pe fostul prim ministru in curul gol. Sigur, nu ii face nici o cinste sa ii aud vocea din off, in vreme ce pe ecran se vede in loop un Boc in fundul gol, dar ce era sa faca? Sa nu raspunda la telefon. Capatos nu e totusi Dan Diaconescu (chiar daca nu cu mult), iar Antonescu nu e presedintele tarii, asa ca isi poate permite si calitate de persoana privata. Sunt curios daca vizionati clipul si imi spuneti unde a gresit Antonescu aseara, in afara de a raspunde la telefon.

chien spunea...

@ Valentin Berceanu: oare ce e decent in faptul ca s-a hahait cu ordinarii aia, incantat ca are ocazia sa intre in direct si sa-l intrebe cineva ceva, incantat ca e facut de rusine un opozant de-al lui, fara sa i se intoarca un moment stomacul pe dos ca le da apa la moara unor nenorociti mai josnici decat OTV-ul?
Sa nu raspunda la telefon? Ba da, dar putea sa refuze, ca nu l-au sunat brusc sa intre in direct, l-au naimit din timp, asa cum se face in orice televiziune.
http://www.gandul.info/puterea-gandului/imagini-cu-un-politician-obscen-9234886

Anonim spunea...

Ca sa ne dam deontologi traind si -mai ales -respirand intr-o tara civilizata ,unde Parlamentul e organul suprem al Statului de drept (si nu de drepti!),unde presedintele se mentine in atributiile constitutionale ar fi si corect sa dezavuam niste filmuloace cu mai-marii puterii in curu' gol !

Nefiind ,totusi ,in atari conditii ,aprob pozitiv un battaille du jeu la adresa nazistoizilor care au in cap un singur lucru ,si-o singura idee:aneantizarea poporului roman !
Pt. asa ceva, nici un film ,nici o buca ,nici un cur disgratios al unui maimutoi criminal nu-i destul si indeajuns de hilar incat sa nu fie difuzat inspre bucuria celor care ,inca ,in piete din 30 de orase ,declama :Demisia Machi ,Muie boc&udrea ,hotii la puscarie !!

Sa=l vezi pa dobitocu' ala in pieili goale si lasate ,cu ...colaceii si suncile ardelenesti ,m-a facut sa debordez de orgasme multiple ,intr-un cuvant :mi-a facut seara !!

Dumnezeule ,cat de urat de hidosi e astia !

CamNaspa spunea...

În filmuleţul cu pricina, mai apar personaje, toate cu prosopul regulamentar. Numai Boc e fără. Eu nu sunt un tip foarte pudic, dar sincer, nu m-aş simţi foarte în largul meu fâţâindu-mă în pielea goală într-un vestiar plin de bărbaţi. Din fericire, nu s-a întors cu faţa spre cameră. Mă indoiesc sincer ca păcătosul ar fi rezistat ispitei de al prezenta, fie şi cu o bulină blurată în loc de prosop.
Mă mai întreb apoi dacă locul respectiv, era un loc adecvat schimbării lenjeriei intime. Din câte ştiu, existâ duşuri şi spaţii aferente într-adevăr private, unde intră doar cel în cauză. Spaţiul din filmuleţul ăsta, pare destul de circulat.
Despre moralitatea emisiunii care a declanşat toată tărăşenia, nu prea e nimic de zis, pentru că nu există. Însă realizatorii nici nu pretind aşa ceva. Toată povestea se încadrează perfect pe formatul lor. Din punct de vedere legal, iarăşi, mă îndoiesc sincer că vor putea fi agăţaţi. Mă amuză în schimb ipocrizia greţoasă a majorităţii comentatorilor şi a presei care condamnă cu sfântă mănie gestul, dar afişează filmuleţul, sau cadre esenţiale din el pe prima pagină. Ce, numai păcătosu' ăla să aibă rating/trafic ? La fel, majoritatea comentatorilor pe forumuri îşi încep comentariile cu "eu nu urmăresc emisiunea aia de c...t dar am văzut ce i-au făcut lu' bietu' domnu'
Boc". Şi dă-i şi luptă.
câteva întrebări retorice:
Dacă l-aţi vedea pe Boc sau pe oricare alt politician pe stradă, în pielea goală, l-aţi filma cu telefonul mobil ? Da ? Mulţumesc.
Dacă l-aţi vedea pe Boc sau pe oricare alt politician la ştrand sau la plajă, în pielea goală, l-aţi filma cu telefonul mobil ? Da ? Mulţumesc.
Dacă l-aţi vedea pe Boc sau pe oricare alt politician la o piscină unde are acces oricine plăteşte un bilet, în pielea goală, l-aţi filma cu telefonul mobil ? Da ? Mulţumesc.
Dacă l-aţi vedea pe Boc sau pe oricare alt politician la o sală de fitness unde are acces oricine plăteşte un bilet, în pielea goală, l-aţi filma cu telefonul mobil ? Da ? Mulţumesc.
Paradoxal, Boc iese destul de bine din povestea asta. Trecând peste faptul că de acum înainte, în loc de "premierul Boc" s-ar putea ca pe la colţuri să i se spună "premierul Bucă", în rest, a schimbat imaginea de agresor (asupra nivelului de trai) cu imaginea de victimă. În viaţă, dacă se întâmplă vreodată să te întâlneşti cu un grup de cetăţeni cu lopeţi (pentru dezăpezire), e preferabil ca atunci când eşti recunoscut, aceştia să exclame "ha ha, uite-l pe ăla care a apărut în c... gol la televizor" decât să strige "pe el, ăsta-i ăla care ne-a luat banii".

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...