marți, 7 februarie 2012

O flegmă băsistă pe obrazul românilor



Tot circul formării guvernului condus de Mihai "Cratimă" Răzvan Ungureanu este o flegmă băsistă pe obrazul românilor. O bătaie de joc, forma supremă de dispreţ din partea lui traian băsescu. Care vrea să-şi ia revanşa, după ce a fost obligat să dea înapoi cu Arafat(singura lui cedare, nu vă uitaţi la demisia lui boc, că, cine ştie, ne vom mai întâlni cu el premier). 

Nu e nici pe departe un gest salvator pentru PDL. După ce a pus adunătura aia de neica-nimeni pe lista ministeriabililor, poate crede cineva că PDL va creşte în sondaje? Crede cineva că punând un şef de serviciu secret în fruntea guvernului, va creşte în ochii oamenilor? 

Este încă o dovadă de guvernare după principiul băsescian "aşa vrea pula mea!" Se poate şi aşa. Dar când cetăţenii, loviţi grav de politica economică şi socială iresponsabilă şi nemiloasă, cu nimic justificată, promovată de el, vor ajunge şi ei să credă în virtuţile acestui tip de politică, şi  vor vrea şi pulile lor o singură soluţie: "plecarea tiranului de la Cotroceni", ce va fi? 

băsescu nu se mai confruntă, de ieri seara, de când la numit pe Ungureanu, cu opoziţia şi cu câţiva năuci din societatea civilă.  Acum începe să se confrunte direct cu poporul. Ceea ce este foarte grav, pentru viitorul României.

PS: dacă MRU este agent de influenţare al două puteri străine, soţia sa joacă pentru o companie dragă nouă, automobiliştilor: OMV. Asta e!

2 comentarii:

Karakas spunea...

Pai voi credeti ca nu are "blessingul" Imperiului? Toti acolo au dat cu susnumitul peste ocean. Si in Romania s-a creat acelasi tip de sistem, cu sotii si fiice si nepoti.

Anonim spunea...

Noutate "calda" :

Presedintele din Maldive a demisionat !

Contesté par la rue, le président des Maldives démissionne

Le premier président de la République des Maldives élu démocratiquement a déclaré, lors d'une allocution télévisée :
"Ce sera mieux pour le pays dans la situation actuelle si je démissionne. Je ne veux pas diriger le pays d'une main de fer. Je démissionne."

Astia de la Cotroceni ar putea sa traduca declaratia in romana si sa i-o dea prezidentului ; e bine sa fie pregatit ...

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...