duminică, 12 februarie 2012

Capitalismul ucide!



Doar atât, din noul acord al Greciei cu tâlharii care au creditat statul grec:
  • Reducerea cheltuielilor cu medicamentele cu cel putin 1,076 miliarde euro in 2012 si economii cu orele suplimentare realizate de medici de cel putin 50 de milioane de euro
  • Reducerea cheltuielilor militare cu 300 milioane euro
Deci, să moară, mama lor de greci! Tăiaţi-le medicamentele, să iasă mai repede din sistem! Dar nu vă atingeţi prea tare de cheltuielile muilitare, că dăm de dracu cu ai noştri, care le vând ăstora fieroteniile.  

Mai e o prevedere, la care Pulimii Sale îi creşte inima cât pâinea de cinci kile: desfiintarea a aproximativ 500 de posturi de primari, adjuncti si angajati din colectivitatile locale (economii de 30 de milioane de euro), reducerea cheltuielilor guvernamentale centrale legate de alegeri cu cel putin 270 milioane euro. Cu alte cuvinte, dacă tot e să ne pişăm în capul lor, la ce le mai trebuie alegeri? Dă-o dracului de democraţie!

Concluzia e cea din titlu: capitalismul ucide! Ca atare trebuie ucis, la rândul lui. Am intrat în faza de care pe care! Vin vremuri violente, şi cine crede că proştii vor sta şi înghiţi mizeriile unor îmbuibaţi, avizi de bani şi de putere, va afla pe pielea lui ce şi cum.

Încă ceva: acum înţelegeţi bunăvoinţa FMI faţă de băsescu şi de boc? România a fost poligon de încercare pentru aceste măsuri. Au testat reacţia populaţiei. Doar că sunt idioţi: românii nu au nici determinarea, nici demnitatea grecilor.

Ce zicea prostul ăla de la Harvard? Că metoda Ceauşescu nu se poate aplica într-o democraţie? Uite că se poate! Chiar mai dur decât atunci!

PS: ştiu şi eu, poate că nebunii plănuiesc o nouă Revoluţie bolşevică, de data asta la scară globală, şi au aprins fitilul...

2 comentarii:

Fluieratorul spunea...

Se intimpla ca am o verisoara si un sot al ei, amindoi medici in Grecia. De cind a inceput zavera, cu reducerile de rigoare, veniturile lor au scazut la sub jumatate, cu tot cu 3-4 garzi pe saptamina si aproape toate weekend-urile lucrate. Pleaca si de la ei medicii mai nou care incotro, si e nevoie de ore suplimentare ca de aer. Daca nu se vor mai plati, n-au alta sansa decit sa le faca pe gratis, pentru ca situatia le-o cere. Asta daca n-or pleca si ei in alte parti.

ANONIMUS spunea...

Se vede ca medicii Greci,scriu retete
pentru Viagra,Chirurgii,fac mariri de
penis ,schimbari de sex si mariri de
sani.lifturi faciale,suctii abdominale.Sa vezi cand o sa fie ,responsabilii de la FMI,bancherii etc...obligati sa-si faca reconstruiri de penis si grefari de capete.Mare curaj au acesti idioti!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...