miercuri, 22 februarie 2012

Mira-m-aş, şi n-am cui!



Imbecila maşină de propagandă portocalie încearcă să ne convingă ce căcat a făcut praf Iubitul Conducător, Mare Reformator şi Machitor, schimbând guvernul şi premierul. Curg sondajele de casă, în care Puliţă Vodă întrece pe toată lumea la capitolul încredere, sau, şi mai inept, ca la IRES, rezultă că trei miniştri îl şi întrec: "Cristian Diaconescu - Externe, Leonard Orban - Afaceri Europene şi Cătălin Predoiu - Justiţie sunt cei trei miniştri cu o cotă de "încredere" mai mare decât cea a premierului Ungureanu - 32 la sută. Pe primul loc se află Leonard Orban (38 la sută), urmat de Cristian Diaconescu (35 la sută) şi Cătălin Predoiu (33 la sută). Locuitorii din Transilvania şi Banat au cea mai mare încredere în premierul Ungureanu (38 la sută), iar cea mai puţină o au cei din Moldova (29 la sută)". Am citat din "Gândul".

Păi, pă ce mă, pă ce? Ce a făcut Cristian Diaconescu, în trei săptămâni, de când e la MAE? A deblocat Schengenul? Ne-au ridicat ăia doisprezece membri ai UE restricţiile privitoare la libera circulaţie a forţei de muncă? Ce a făcut Leonard Orban? Că în ianuarie am absorbit pula fonduri europene, iar în februarie ne-au tăiat de la porţie cu 3,5 miliarde de iepuroi! Şi mai urmează! A, probabil că românii îl aplaudă pentru că nu atrage fonduri. Ce mama dracului să facem noi cu atâţia bani? De ce să ne pierdem ultimul(sau penultimul) loc în clasamentul sărăciei? Şi ce dracu a făcut Predoiu, în patru ani de ministeriat? Că în justiţie e mare jale, şi nu se întrevăd schimbări în bine.

Un cuvânt şi despre sondajele astea la telefon: după nişte băieţi care mai ştiu câte ceva despre ele, eroarea trece de 6%, iar despre felul în care e constituit eşantionul , mai bine să nu mai vorbim. Aşa că dacă vrei să mânăreşti ceva, fă un sondaj la telefon... 
 

4 comentarii:

Karakas spunea...

Pai de unde se vede ca "serviciili" de prin presa/media isi fac treaba. Prosti sa creada sunt destui.

Karakas spunea...

Din cite inteleg eu, drama in jurul Greciei consta in primul rind in posibilitatea starii de incapacitate de plata catre investitori (externi). Astfel, pachetul de creditare cu $172 miliarde e un instrument de garantie ca Grecia va putea sa-si plateasca creditorii. Ori, asta nu rezolva problemele economiei. Deci, grija primara a UE este ca bancile lor sa nu piarda. Viitorul Greciei si al grecilor mai tirziu.

Traiasca si infloreasca Imperiul Bancar Mondial!

http://dealbook.nytimes.com/2012/02/21/greek-crisis-raises-new-fears-over-credit-default-swaps/?ref=global-home

ANONIMUS spunea...

Probabil ca persoanele care au fost sondate ,telefonic au fost initial cautate dupa IQ-u ,probabil sub 70 de puncte.Cine are incredere in Cristian Diaconescu?A incercat sa devina preseduntele PSD-ului ,n-a reusit,a fost santajat si a tradat si a trecut la "izmenari"Halal sa-i fie.Mare caracter,un adevarat ticalos.Catalin Predoiu,a fost racolat de Basescu de la PNL.Inseamna ca este o "cartita" a "serviciilor"ca toti care au fost acceptati de Basescu,de la alte partide.Ungureanu si ametitul de la SRI,Leonard Orban daca era un om cu "sira spinarii" isi dadea
demisia cand si-a dat seama ca a fost ales ca "paratraznet"pentru faptul ca portocalii nu sunt in stare sa atraga bani gratuiti de la UE fara sa-i fure.Ungureanu este un "adormit" care nu are expertiza pentru administratie.Eventual la o biblioteca .A ajuns ca il conduce nu numai Basescu ci si idiotul de Boc.O asemenea umilinta n-ar fi tolerata de un om decent si cu caracter.Nu-i cazul unui vanator de situatii inalte,care ar calca peste cadavre pentru a parvenii.Un adevarat caracter pe care poporul sa are incredere in el.Hai sictir! ca n-or fi toti idioti cu spume in tara asta.Sper ca sunt si oameni cu "scaun la cap"
nu numai cu creierul neted ca bila de biliard.Sondajele astea sunt false in totalitate si sunt o sfidare a bunului simt si a logici.

Anonim spunea...

Ai dreptate, aia n-au facut nimic ca sa merite astfel de locuri bune in perceptie. Explicatia nu poate fi decat una singura: ailalti, etalonul de comparatie, au facut lucruri teribil de proaste.

Adica baietii astia sunt la genunchiul broastei. Restul sunt adanc in mocirla.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...