luni, 13 februarie 2012

Kelemen, idiotule!



Băi, idiot cu aere de primadonă! Cum adică Tratatul de Stabilitate, sau cum s-o fi numind cretinismul ăla merkozian, nu trebuie să facă obiectul dezbaterilor publice şi de campanie electorală? Adică cetăţenii e proşti? Nu trebuie să ştie ce le-a pregătit Ieuropa? E doar treaba liderilor, că ei pricepe, nu ca ţiganu', care nu ştie ce-i şofranul? Păi cine ne-a adus aici, boule, dacă nu deficitul de democraţie? Lipsa de transparenţă în luarea deciziilor?

Tâmpiţel! Voi nu sunteţi capabili să gestionaţi urmările a două viscole, că de, e iarnă, mai şi ninge! Au murit 75 de oameni, "graţie" priceperii voastre! Şi acum vreţi să vă lăsăm să votaţi pe "repede înainte" un pact asasin pentru dezvoltarea României şi pentru creşterea economică? Până peste poate! Hai, plimbă ursu' pe la alte mese!

Dacă cei din USL semnează pactul propus de voi, s-au spălat pe bot de voturi! Să le intre bine în cap şi lui Ponta, şi lui Antonescu: înainte de orice, România are nevoie de democraţie. Vom fi cu ochii pe ei ca pe butelie! Să nu spună că n-au ştiut!      

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...