luni, 13 februarie 2012

Jeguri portocalii, în toată splendoarea lor



Ticăloşii ăştia care ne conduc sunt în stare de orice pentru a-şi ascunde incompetenţa, hoţia, nepăsarea şi dispreţul faţă de oameni. După Muţunache, care se răstea la bătrânii prinşi în nămeţi că nu dau la lopată, umăr la umăr, cu soldaţii profesionişti, care le pot fi şi strănepoţi, după cretinul de prefect de Buzău, care-i spunea aceluiaşi Muţunache cum că leneşii din dotarea sa au făcut pârtie doar până la crâşmă, vine o jigodie, Mircea Toader, care declară senin: "Din 80 de oameni sau 64, câţi au murit, unul singur a murit în maşină, restul au băut şi au adormit acolo".

Dacă ăsta mai apare în public, şi nu e umplut de flegmele celor care se intersectează cu el, chiar suntem un popor de căcat! Oricum, cred că trebuie să-i facem viaţa atât de nesuportat dobitocului, încât să-şi dea demisia din Parlament, şi să dispară din viaţa publică! 

La fel, ar trebui să punem presiune pe ăştia de ne conduc, pentru a afla de ce a fost demis şeful Transelectrica, Hăhăianu, care a avertizat că avem probleme în a echilibra sistemul energetic, dacă nu oprim exporturile. Le lua pâinea de la gură "băieţilor deştepţi"? Dacă Hăhăianu a avut dreptate, îşi dă Muţunache demisia?

În ăst timp, târfa aia de udrea vrea să ia două milioane de lei din bugetul Capitalei, care are şi ea problemele ei cu săracii, cu oamenii fără adăpost, pentru a-şi face ea imagine în Buzău şi Vrancea. Bagă lăbuţa in Vuitton, fă, şi dă-le tu banii ăştia, dacă te vrei filantroapă! Ia exemplu de la Jiji! Ăla face filantropie pe banii lui! 

Jeguri portocalii, în toată splendoarea lor...

3 comentarii:

Matilda spunea...

Cretini mizerabili...

ANONIMUS spunea...

Saracul Hahaianu are dreptate si in plus arata ca poate aparea o cadere a sistemului national ingrozitor care pentru pornire are nevoie de energie electrica de la vecini.Au fost vreo doua situatii de pe timpul lui Ceasca.Pe scurt daca pe frigul asta se consuma foarte mult curent electric sistemul national care functioneaza pe 50Hz.frecventa scade de la 50 de cicli la mai putin.Normal ar trebui ,ori sa opreasca energia la export,ori sa decupleze altii,ori sa porneasca uzine de generare electrica pe motorina,carbuni etc.cum nici stocuri nu exista portocalii astia idioti numai de asa ceva nearzandu-le,iar transportul pe CFR,Canci.Sistemele de siguranta,sunt folosite la 50 de Hz,cand scade incepe sa cada cate o uzina de generare,dupa care scoaterea unui furnizor scade frecventa mai mult si incep sa cada una dupa alta,pana se opresc toate.Ca sa-l pornesti trebuie sa importe de la vecini si cand ajunge frecventa la 50Hz incepe sa intre pe rand toate uzinele de generare pana nu mai este nevoie de la vecini.Pierderile sunt enorme,daca asa ceva se intampla si cum idiotul de Maimutoi habar n-are de economie ,si ministrul de resort la fel de mare idiot o sa vada ce o sa pateasca daca fereasca D-zeu asa ceva.Pentruca asta o s-o suferim cu totii,si sper ca o sa-l lapideze in cazul ca se intampla asa ceva.

chien spunea...

Nu numai Toader gandeste asa. Uitati-va pe Contributors, unde e Vlaston, care nu se fereste sa scrie "Problema este ca bilantul vietilor pierdute sa nu fie insuportabil, pentru un stat puternic, cum a declarat insusi premierul" (adica daca mor doar cateva zeci, e suportabil) si unde sunt o multime de comentatori "de dreapta" care zic: ce atata discutie despre morti, aia oricum nu erau decat niste boschetari!
Tare Arafat cu cererea de autopsiere a "boschetarilor". Abia asa s-a simtit si Toader si a incercat s-o dea la intors, ca n-ar fi zis chiar asa.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...