luni, 6 februarie 2012

Republica Securistă România # 2


Azi ia fiinţă Republica Securistă România, prin nominalizarea lui Mihai Răzvan Ungureanu drept premier. Ăsta e şi mai aerian în materie de economie decât boc! Dar nu asta este problema. În principiu, revenirea în viaţa publică a unui şef de serviciu secret nu ar trebui să fie permisă. Sau, dacă nu se poate, acest lucru să nu fie permis la mai puţin cinci ani de la încetarea mandatului în fruntea serviciului.

Concluzia? Jos Mihai Răzvan Ungureanu! Această numire ar trebui să stârnească furia societăţii civile! Dacă mai avem aşa ceva... 

PS: Ungureanu şi-a dat demisia din fruntea SIE?

6 comentarii:

Karakas spunea...

Cred ca e foarte neinspirata numirea asta. Numai a democratie nu suna. Doar daca intr-adevar Basescu vrea sa-i urmareasca pe romani indeaproapre...sa vada daca muncesc?!

chien spunea...

Tare! Tovarasii de la Blogary isi dau cu parerea ca l-au uns pe asta ca sa tina sub control interesele rusesti. Nu-i minunat?

Fluieratorul spunea...

Deci, la intelegere cu dvs., FMI si UE, sau cel putin cu acea parte din UE care a considerat ridicol demersul opozitiei de saptamina trecuta, ne angajam sa terminam ce-am inceput, adica jaful generalizat pe care Merkozy asteapta sa-l facem dupa ce ne-am dat acordul ca-l facem. Ce putem noi, acasa, sa facem pentru asta este sa ne asiguram ca, orice striga oricine pe strada, de facut se face ce trebuie. Si ne asiguram, pe orice cale. Vine miine si propunerea de guvern, si cred ca veti fi mindri de noi.

Cu drag, ale dvs. slugi & cozi de topor, ....

ANONIMUS spunea...

Se vede ca v-a urmari interesele lui
Cocos , Udrea,Stolojan ,Basescu si rusii de la ALRO.Bravo lui ,bravo lui Basescu si Tov-ii de la Blogary,-cata inteligenta?!IQ de 70 sunteti multumiti????Oligofrenilor!!!

Mordechai spunea...

Foarte fain! Deci ăsta e numele ţării. Că exact la fel i-am zis şi eu, cam pe la aceeaşi oră.
Vai de curul nostru...

Constantin Gheorghe spunea...

Ăsta e numele, prietene! Să-l trecem în Constituţie, să ştim dracului un rost şi-o socoteală!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...