vineri, 17 februarie 2012

Se poate şi în criză, Pulimea Ta!



Preşedintele RFG, Christian Wulff, a demisionat azi, ca urmare a unui scandal de, hai să zicem, corupţie. Pe când era prim ministru de land, ar fi obţinut două împrumuturi cu dobândă preferenţială. Scandalul este altul: când ăia de la Bild au aflat şi au vrut să publice un articol, Wulff a vorbit cu editorii jurnalului, încercând să împiedice publicarea articolului. De aici le-a sărit muştarul nemţilor.

În esenţă lupul nostru, moralist, a spus, în anunţul demisiei: "Germania are nişte chestii, daraveli, cu coana Ieuropa, şi eu, cu beleaua mea, îi subrezesc poziţia. Deci, mă car! V-am pupat pe gingii!"

Absolut corect! Când îl vom auzi şi pe Iubitul nostru Conducător, Mare Reformator şi Machitor, cu un discurs asemănător? Că motive de discurs, gârlă! Niciodată! Răspuns corect!

Păi, nu ne-a spus el, hăhăind, că e perfect? Nu ne-a spus mai deunăzi, în "intervenţia cu cetăţenii", că nu are nimic de schimbat în comportamentul lui din ultimii şapte ani?  Nu ne-a spus că preşedinţii nu pot demisiona în criză? 

Păi, Pulimea Ta! Uite că se poate ca un preşedinte să demisioneze în criză. Cu atât mai mult o face atunci când el e motiv de supliment de criză. Dar ce, asta a noastră e criză? Nu e! Ai dreptate! O, rămâi, rămâi cu noi! Fă-te preşedinte pe viaţă!

2 comentarii:

Karakas spunea...

Pai da, da' una e criza in Germania si alta la Bucuresti. Doar EL are chemarea si puterea sa tina tara de minecutze...

Fluieratorul spunea...

Pai doar sa li se ofere ocazia "cetatenilor" romani, si-l vor vota etern pe Basescu.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...