vineri, 17 februarie 2012

Ura! Ura! Ura!



Comisia Europeană a blocat plăţile din programul POSDRU, program care înseamnă 3,5 miliarde de euro. Cel puţin şase luni o să fie secetă. În buzunarele portocalii, evident. Cele mai mari furăciuni din fonduri europene se fac aici. De asta am ajuns să nu mai avem forţă de lucru calificată, de asta "recalificaţii" găsesc de muncă mai mult de-o groază.

Dau astfel răspuns cuiva, pe care îl citesc, şi care crede că sunt plătit de PSD să înjur guvernul. Nu, prietene! De înjurat înjur gratis! Ca 99,9% dintre românii cu neuronul cât de cât funcţional. Şi nu o fac gratuit: portocaliii îmi oferă zi de zi şi ceas de ceas motive să-i înjur. Apropo: Lăzăroiu, care a pus-o pe ciuma aia, Carmen Ionel, la POSDRU nu are de dat nişte explicaţii? Eventual la DNA?

Câţi bani sunt blocaţi efectiv? Nu ştiu. Ştiu un lucru: banii blocaţi trebuie împrumutaţi, cu costurile de rigoare. Ei intrau în construcţia bugetului, la capitolul fonduri europene atrase. Banii ăia înseamnă un PIB mai mic, şi recesiunea mai aproape.

Reamintesc că în ianuarie am atras zero fonduri europene. Probabil că şi în februarie luăm tot ciuciu. O nouă victorie a minunatei noastre guvernări, în frunte cu tovarăşul traian băsescu, Măreţ Conducător şi Meşter Cârmaci! 

Ura! Ura! Ura! 

Un comentariu:

Fluieratorul spunea...

N-aveti idee cit ma bucur ca seaca POS DRU. Ma uit pe lista beneficiarilor si topai de bucurie. "Sa se zvircoleasca toti maimutarii!", vorba unora de pe dupa blocuri.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...