miercuri, 22 februarie 2012

Cât de ticălos?



E unu', Puţă, Duţă, mare şef pe la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate. Care ori e prost, ori ticălos. Eu cred că e ticălos. De ce? Simplu: dobitocu' ştia foarte bine că nu există decât o SINGURĂ firmă care importă morfină, necesară bolnavilor de cancer. Deschid o paranteză: cât de greu e să produci morfină, într-o fabrică autohtonă de medicamente?  Şi firma îi spusese că vrea să plece din România, că s-a săturat de aşteptat după banii Casei. 

Şi ce face boul? Nimic! Doar acuză firma de şantaj! Dar să vorbească despre problema asta cu alte firme importatoare de medicamente nu putea? Că doar nu s-a terminat morfina în lumea asta! Nu putea să facă o rezervă-tampon? 

Imbecilul ăsta trebuie demis mâine! Îi fut în gură pe ăia de la PDL şi mă doare în cur de interesele lor! Cretinul ăla trebuie să plece! Punct! Să plece! 

Danele! Tocmai ţi-au prelungit americanii mandatul la DNA! Fă şi tu o faptă bună! Pune-i nesimţitului cătuşe! Dovedeşte-ţi utilitatea! 

Statul care-şi bate joc de cetăţenii lui nu mai merită să existe. Am ajuns la limita suportabilului. Suntem în pragul exploziei. Dacă bulă ăla de la Cotroceni, păpuşa lui de la Guvern şi toţi tembelii cocoţaţi în fruntea bucatelor nu se trezesc, o să-i trezim noi! Cu parul!

3 comentarii:

ceghe vara spunea...

Corect dar incomplet-e politician...

ANONIMUS spunea...

Morfina este prima faza dupa opium,este un drog pe care-l poate face orice idiot care are mac,si o bucatarie,si apa.restul sunt solutii ,gasite la orice "chimicale"A doua faza este heroina,nici asta nu e IT.se poate face in conditii de "home made"Dece in romania nu se poate face morfina la ori ce fabrica chimica?,chiar daca nu este un castig.Asta ar trebui sa-l faca statul si sa plateasca lipsa de profit.Sper ca toti acesti idioti care nu se gandesc la bolnavii de cancer sa ajunga ca ei.Porci ordinari.

Anonim spunea...

Interesant punct de vedere: Statul care-şi bate joc de cetăţenii lui nu mai merită să existe.

Foarte corect. Doar ca tu, ipocrit fiind, echivalezi statul cu conducatorii sai de acum. Fals. "Solutia" pe care o insinuezi, adica sa vina "ailalti" la butoane, e la fel de stupida. Mai bine ramai la esenta zicerii si atat: statul [în forma sa actuală multilateral dezvoltată] nu mai merita sa existe.!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...