sâmbătă, 11 februarie 2012

Votaţi televiziunea!



Păi, prieteni, dacă onor guvernarea României, care ştia, cum îmi aminteşte pacos, de o săptămână despre ce este vorba, vezi cererile disperate ale preşedintelui CJ Vrancea, Oprişan, de a se declara stare de necesitate, a simţit o imensă durere în cur de soarta a zeci de mii de oameni, prizonieri în nămeţi, morţi de foame şi de frig, iar lucrurile au început să se mişte doar când au făcut scandal televiziunile de ştiri, atunci să votăm televiziunile.

Cretinilor ăstara de-şi zic politicieni le "pasă" de oameni doar când sunt în pericol să le fie atinsă "imaginea"? Nu mai au nimic uman în ei? Milă, compasiune, responsabilitate? Se vede treaba că nu! Pulimea Sa se odihneşte la Predeal, că a dat în brânci, muncind cu paharul! Un ticălos mai mare ca el, o brută, care urăşte profund oamenii, rar mi-a fost dat să văd!

Muţunache s-a dus şi el pe acolo, cu elicopterul, să vadă ce şi cum. De sus România, chiar şi înzăpezită, arată superb. Cu cât mai sus, cu atât mai frumos! Jos, cu picioarele pe pământ, începe jalea! Aroganţa puţoiului, răspunsurile în doi peri, l-au făcut deja odios unor jurnalişti. O să şi-o ia rău în freză! Oricum şi-o merită. Vorba cuiva: îl strică caracterul! Ştiu, e cu intenţie, nu vă obosiţi!

Şi ca tacâmul să fie complet, vine iar vâjul! Iar jale, iar paralizie administrativă, iar imaginea unui stat de doi bani, care nu mai vrea, şi dacă nu mai vrea, nici nu mai poate face nimic pentru cetăţenii lui.

3 comentarii:

chien spunea...

Aia din Vrancea au cerut stare de alerta nu de ieri, ci de LUNI, de cand era prim-ministru Predoiu si spunea cu gura lui "condițiile meteo se mențin foarte severe și se vor înrăutăți în perioada care urmează"!

http://www.gov.ro/prefec-ii-i-autorita-ile-locale-in-cooperare-cu-autorita-ile-centrale-au-luat-toate-masurile-necesare-pentru-a-asista-in-continuare-ceta-enii__l1a115877.html

ANONIMUS spunea...

Auzi idiotul,ca armata deszapezeasca
iar mosii si babele care ies afara sprijiniti de cate doi zdrahoni,nu ajuta la ajutat.Cretinul stie cati valizi au mai ramas in satele patriei?Asta este cu totul in afara de probleme.Tariceanu macar a spus ca nu poate sa faca hoteluri si era sa-l linseze.Se vede ca pe "Cobra" o sa-l rada pe razatoare populatia.
Dupa cum a inceput PD-L-ul o sa adune
cam 3%,Fie Binecuvantat Mutzunache.

pacos spunea...

Bine, onor guvernarea n-a miscat nimic. Nici marele machitor, ocupat cu schimbarea bocului. Mutunache a venit ieri si s-a ocupat cu procesele verbale de predare-primire a ministerelor. Una peste alta, ii stiam de nesimtiti, au dovedit, din nou ca-s nesimtiti.

Numai ca se pune intrebarea: unde-au fost, pana ieri, senatorii si deputatii opozitiei? reprezentantii din judetele alea calamitate? aia ce dracu au pazit? si mai ales, ce scuza au? Imi cer scuze, dar Oprisan s-a facut auzit abia ieri, cand situatia era deja prezenta pe ecranele tv. Si DUPA ce strada tatalui actualului ministru al transporturilor a fost deszapezita, numai pana la poarta acestuia.

Poate ca, in locul unui discurs idiot la investirea noului guvern, Ponta ar fi trebuit sa spuna doar atat: "uitati-va si la oamenii aia". Va garantez ca nimeni n-ar fi avut ce sa-i reproseze.
Dar, prea ocupati cu jocurile de imagine, unii uita ca, pentru a ajunge la putere, mai trebuie sa si faci ceva, nu numai sa stai si sa astepti voturile amaratilor de romani, care, satui de portocalii, vor vota cu oricine altcineva.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...