miercuri, 15 februarie 2012

Puţică Vodă



Muţunache s-a tâmpit(dacă nu era deja tâmpit, şi ne-a păcălit pe noi!), şi, după ce a schimbat programul bugetarilor, acum se ocupă de înlăturarea icoanelor şi fotografiilor din încăperile Palatului Victoria. 

Nişte cretini de la Cluj au înţeles că prima decizie se referă şi la programul şcolilor, că, de: "noi muncim, nu gândim!" Şi au dat mai departe directiva lui Muţunache...Acum, de ce mai există descentralizare administrativă, alea, alea, dacă unul ca Muţunache vine şi dă ordine, că aşa vrea puţica  lui, după modelul cotrocenist ?

Aşadar, în doar cinci zile l-am înaintat în grad pe Muţunache: de acum încolo va fi Puţică Vodă. Că şi ăsta guvernează după cum vrea puţica lui, pulă având deocamdată doar băsescu, doar el e masculul alfa.

Puţică Vodă, drăguţă mioară! Lasă dracului daravelile administrative, şi vezi că economia e la o lună de intrarea în recesiune: în trimestrul patru 2011 PIB a scăzut cu 0,2% faţă de trimestrul trei, iar după vâjul din ianuarie-februarie, plus ceva inundaţii în martie, o să avem şi în trimestrul unu din 2012 o scădere de PIB. Şi dacă scade PIB, pa! mărirea salariilor şi pensiilor, adică pa! speranţe de rămânere la guvernare. Şi pa! gânduri de mărire, Puţica Voastră!  

Bă, ăştia portocaliii! Lăsaţi dracului Pactul ăla de Stabilitate, că nu ne dă de mâncare, şi vedeţi de economie, că "stabilitatea" lui boc e o himeră! Economia este într-un uriaş căcat, şi tot ce ne-a trecut prin minte este să numim un guvern de puţoi, condus de un ageamiu într-ale economiei, specialist în Holocaust. Poate pune de unul social la Românica...   

Un comentariu:

ANONIMUS spunea...

Din greseala in greseala pana la Victoria Finala.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...