miercuri, 8 februarie 2012

Călăul săracilorCasandra îmi semnalează un lucru, care merită ştiut despre unul dintre noii minişti, cucoana de la Muncă şi Protecţie Socială, care are o gândire de-a dreptul criminală. După Legea aia, respinsă de băsescu(!), care prevedea un parteneriat între stat şi Biserică pentru a trece Bisericii atribuţii de protecţie socială, cu bani publici cu tot,  tuta care răspunde la numele de Boghicevici a introdus amendamentul prin care săracilor care primesc ajutor social li se taie ajutorul dacă nu-şi plătesc taxele şi impozitele locale. O găsiţi aici, pagina 29, punctul 54. Adică un lucru profund ilegal, o dublă pedeapsă, de vreme ce pentru neplata taxelor şi impozitelor se impun penalităţi, conform legilor existente. Normal, pentru măgăria asta Avocatul Poporului doarme pe coada sa!

Nu ştiu dacă o să am puterea să citesc Programul de Guvernare, care este doar o înşirare de paragrafe din "Scrisorile de intenţie" semnate de boc cu FMI, şi de fragmente din postările de pe blog ale doamnei Vass, geniul care l-a întocmit. Contribuţia lui muţunache Cratimă la aces program este zero barat! 

Un comentariu:

Karakas spunea...

Face parte din razboiul statului de dreapta cu saracii. E criminal de-a dreptul sa nu le mai dai ajutoare la saraci daca nu isiplatesc taxele. Dar s-aintrebat cineva daca e suficient ajutorul ala social ca sa permita si plata taxelor, dupa ce se deduce cosul zilnic plus intretinere plus transportul public?

Lumina nu mai vine de la Vest: eșecul Americii.

  Întâlnirea de ieri, de la Geneva, a lui Joe Biden cu Vladimir Putin oficializează eșecul politicii externe post-belice a Washingtonului, d...