miercuri, 8 februarie 2012

Călăul săracilor



Casandra îmi semnalează un lucru, care merită ştiut despre unul dintre noii minişti, cucoana de la Muncă şi Protecţie Socială, care are o gândire de-a dreptul criminală. După Legea aia, respinsă de băsescu(!), care prevedea un parteneriat între stat şi Biserică pentru a trece Bisericii atribuţii de protecţie socială, cu bani publici cu tot,  tuta care răspunde la numele de Boghicevici a introdus amendamentul prin care săracilor care primesc ajutor social li se taie ajutorul dacă nu-şi plătesc taxele şi impozitele locale. O găsiţi aici, pagina 29, punctul 54. Adică un lucru profund ilegal, o dublă pedeapsă, de vreme ce pentru neplata taxelor şi impozitelor se impun penalităţi, conform legilor existente. Normal, pentru măgăria asta Avocatul Poporului doarme pe coada sa!

Nu ştiu dacă o să am puterea să citesc Programul de Guvernare, care este doar o înşirare de paragrafe din "Scrisorile de intenţie" semnate de boc cu FMI, şi de fragmente din postările de pe blog ale doamnei Vass, geniul care l-a întocmit. Contribuţia lui muţunache Cratimă la aces program este zero barat! 

Un comentariu:

Karakas spunea...

Face parte din razboiul statului de dreapta cu saracii. E criminal de-a dreptul sa nu le mai dai ajutoare la saraci daca nu isiplatesc taxele. Dar s-aintrebat cineva daca e suficient ajutorul ala social ca sa permita si plata taxelor, dupa ce se deduce cosul zilnic plus intretinere plus transportul public?

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...