luni, 27 februarie 2012

Ce contează?



Mare deranj cu numirea noului şef al spionilor. Deşi, sincer, nu există nicio miză. SIE e doar un consumator de resurse, şi, din când în când, mai prestează câte ceva pentru americani, prin Orient. A văzut SIE venind vreuna din multele crize, care au pus România la colţ în Olanda, în Franţa, în Germania, în Italia, la Bruxelles? Aţi văzut vreun singur rând scris în presa occidentală în favoarea ţării noastre? Asta fac toate serviciile de agest gen, peste tot în lume. La noi, nu, că e rău de urât!

Un singur lucru poate face băsescu acum, cu numirea asta: să-i încaiere pe pesedişti cu peneliştii. Numindu-l, să zicem, pe Teodor Meleşcanu. Deşi nu s-a întrunit CSAŢ-ul, unde trebuie să se ia decizia. Dar cine se mai împiedică de astfel de amănunte la Românika?

PS: ce scârbă mi-e de tot! 

4 comentarii:

AristotelCostel spunea...

... face bine... continua reformarea clasei politice.

Mare parte din laturile securistoide au fost extrase din USL.

ANONIMUL spunea...

Scandalul este dintr-e Melescanu si PNL.Adevar spun voua:Melescanu a fost diplomat pe vremea lui Ceasca.Unul n-a fost doar diplomat ,sa fim seriosi.Daca nu s-a facut scandal cu asta,era clar ca era ca si Basescu in serviciu comandat si dupa 89.Melescanu l-a enervat pe Dl.
Crin Antonescu ,precum ca se poate discuta cu Basescu ,etc...bineinteles ca a fost tras frumusel pe tusa.Pe de alta parte il inteleg oarecum ,un specialist de marca,tinut pe tuse ,la 70 de ani vrea sa se "joace"(SIC!)sau i-a platit-o Dl-ui Antonescu.Se vede ca " Maximus Dementius Senilis "mai reuseste cate o copita de magar din cand in cand.

Fluieratorul spunea...

Deh, omul vroia o functie, si n-o avea. Acum o are. E sef. Wtf!?

Gabriela Savitsky spunea...

A stricat scorul la Senat şi i-a învrăjbit pe liberali.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...