marți, 28 februarie 2012

Ne mai facem bine?

Ţara asta e plină de cretini. Şi din păcate, cretinii ăştia au ajuns să ne conducă. Cum o fac, ştim. Dar ce vină au oamenii normali, de sunt obligaţi să suporte cretinismele acestor tembeli, care se comportă în stilul "ţara arde, baba se piaptănă!"

Când ai un dement în fruntea Casei Naţionale de Sănătate, când lipsesc medicamente esenţiale, nu doar în programul pentru cancer, ci şi în alte programe, sau vor fi scoase curând de pe piaţă, când se fură sute de milioane de euro, fără jenă, în văzul lumii, ce fac babele portocalii? Se ocupă de Legea Lustraţiei! Crezând că astfel mai câştigă un vot, două, în plus. 


Eu, unul, n-am nicio problemă cu respectiva lege. Dar ori o facem, ori n-o mai facem! Aşadar, interzicem ce e de interzis TUTUROR celor care, până în 1989 au fost pionieri, utecişti, membri de partid, miliţieni, securişti, activişti, procurori, judecători, pupincurişti, ce vreţi voi. Şi aşa ştim un rost şi o socoteală. Dar nu ne apucăm să facem din ea, la 23 de ani de la căderea comunismului, când nu mai există nicio motivaţie pentru existenţa ei, un instrument în mâna PDL, pentru a lupta cu adversarii politici. Eu vreau să-i văd out pe toţi: şi pe băsescu, şi pe Muţunache, şi pe madam Macovei, şi toată liota de securişti din portofoliul PDL, cu turnătorii precum Carol Sebastian, cu tot. 

Dacă nu facem aşa, cu costurile de rigoare(şi vor fi costuri uriaşe, vă asigur!), atunci o lege selectivă nu-şi are rostul. Vorbim vorbe, batem câmpii!  Dacă sunt unii care se împiedică de noi, care am avut ghinionul să trăim şi în comunism, foarte bine! Să ne scoată din circuit! Dar pe toţi! Dacă nu sunt, atunci fiecare om să fie judecat după faptele sale, nu după apartenenţa la o categorie socială, indiferent de natura ei. 

Şi pentru că îi mănâncă în cur, pedeliştii pregătesc o "carte neagră a privatizărilor PSD". Eu chiar vreau s-o facă! Pentru că, ştiţi cum e: nu trezi un poliţist care doarme! Asta va genera o contra-reacţie, şi vor ieşi la suprafaţă toate furtişagurile pedeliste, din 1996 până acum. 

Iar ca încheiere, o întrebare pentru Cotoa: bă, pulă! Care sunt mecanismele alea de control al preţurilor carburantului? Nu cumva taxele şi accizele? Pe care voi, că sunteţi la guvernare, le stabiliţi, nu PSD! Şi nu le reduceţi, din două motive: sunt bani buni la un buget sărac şi, doi, chiar dacă le reduceţi, preţurile nu scad, că e "economie de piaţă", şi firmele petroliere vor profit mereu mai mare. Dar dacă tot vă daţi coioşi, de ce nu supraimpozitaţi voi profitul petroliştilor? Aud?

PS: cum vă spuneam, legea e selectivă! Uteciştii(adică Muţunache! şi ciuma de boc!) au fost scoş din meniu! Hai pa!

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...