duminică, 26 februarie 2012

Victimizarea PDL



Senatorul PSD Dan Şova şi o deputată din PDL, Mihaela Popa(?), au avut, într-o pauză publicitară a unei emisiuni de bătut apa în piuă la Realitatea Tv, un schimb contondent de cuvinte. Madam a sărit de cur în sus şi ţine să facă un scandal dintr-o chestie în care e cuvântul ei împotriva cuvântului lui Şova. Mă rog, sunt mari, se descurcă ei. 

Dar în ciorba asta penibilă se aruncă, voiniceşte, cu capul înainte, PDL. Care dă un comunicat plin de afirmaţii bombastice. Trecem şi peste asta. Fac şi ei ce pot, şi cât îi mai duce mintea. Dar nu poţi să nu-ţi faci cruce, în momentul în care citeşti argumentul ăsta: "Intelegem ca exista o stare accentuata de iritare si disperare la nivelul USL din cauza rezultatelor din ultimele sondaje de opinie insa le sugeram colegilor din opoziţie sa apeleze la solutii politice decente si normale intr-o democraţie, nu la amenintari, agresivitate verbala si filmari la vestiare." 

Pardon?! USL, disperat, la 55% intenţii de vot? Iar PDL, între 15% şi 18%, senin şi zen? Bă, băieţi! V-au deschis magazin de etnobotanice în Modrogan? Nu vă duceţi voi pe la un psihopupu? Un Xanax, un Rudotel, ceva? O plimbare prin realitate, cu însemnele partidului pe piept, să simţiţi "recunoştinţa" poporului?

Treziţi-vă! Terminaţi cu prostiile! Că de la călcatul în picioare la figurat, la urne, despre care vorbea Şova, s-ar putea putea să urmeze călcatul în picioare la propriu. Nu vă mai jucaţi cu focul. Nu vă mai victimizaţi, în registrul ăsta penibil. Nu voi sunteţi victimele. Nu, victimele sunt "beneficiarii" proastei voastre guvernări. Voi sunteţi călăii! Nu confundaţi planurile!

Un comentariu:

ANONIMUS spunea...

Ia-l de pe mine ca-l omor.Portocalii,au turbat,
se vede.N-am vazut vreodata sa-l vad pe Dl Sova
sa-si piarda cumpatul.M-a tem ca D-na Popa a fost l-a TV intr-o zi din acelea nefasta pe care
fiecare doamna le poate avea.Se mai intampla!!!!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...