duminică, 19 februarie 2012

57, 18, 12, pauză


Nicio şaradă: USL, 57% intenţii de vot, PDL, 18% intenţii de vot(după schimbarea lui boc!), 12% intenţii de vot pentru un Bulă mediatic, PPDD. Restul, sub linie! Dacă nu intră UDMR în Parlament, eu, unul, mă îmbăt-cui! Nu de altceva, dar curvele astea trebuie sancţionate zdravăn!  

Dar să nu ne bucurăm prea tare: cu PDL şi PPDD în viitorul Parlament, pe post de opoziţie, ne aşteaptă un circ uriaş. Ce a fost isterie politică până acum, ce va fi din toamnă încolo, dacă alegerile au loc la termen.

Oricum, cunosc destui oameni care şi-ar dori să se întâmple o minune, şi să se trezească DUPĂ alegeri, pentru a nu trece prin mizeria campaniilor electorale. Printre ei sunt şi eu. Ştiu, nu se poate, dar n-ar fi rău să se poată... 

2 comentarii:

Adrian Năstase spunea...

Eu zic ca n-ai nicio sansa sa te imbeti cui.

Luigi spunea...

Spuneti ca v-ati dori sa va treziti dupa alegeri, ca si cum dupa ce PDL-ul va pierde alegerile, situatia va reveni la normal de la sine. Am luat decizia ca la urmatoarele alegeri sa votez cu USL, insa nu pentru ca m-ar fi convins, ci ca vot negativ pentru PDL. Dupa estimarile mele, un procent insemnat al votantilor USL procedeaza la fel, din acelasi motiv.

In aceste conditii, cosmarul omului de rand - contribuabil, cetatean neimplicat politic - va continua si sub guvernarea USL, cu o mare probabilitate.

Liderii USL sunt baieti fini fata de nulitatea prezidentiala si fata de mediocritatile agresive pedeliste. Insa fiecare si impreuna au o mare hiba - nu sunt trecuti prin viata. Le lipseste exemplul reusitei personale. E al dracului de important sa fi avut un proiect personal care sa le fi iesit.

Nu stiu nimic despre omul PC-ului din acest triumvirat, stim ca el nu conteaza si nu il am in vedere in analiza.

Antonescu - muzeograf, umanist, fost purtator de plete pana la 30 de ani (romantic, sensibil, neinteles ?), vorba multa, mesaj invartit in jurul cozii.
Bonus numarul unu : un schelet in dulap - prima sotie sinucisa, vagi explicatii.
Bonus numarul doi : recasatorit in partid, a doua nevasta face venituri de juma' de milion euro in 2010, in conditiile in care e si parlamentar european. Al dracului dom' Mitica.

Ponta - jurist, cooptat in tinara garda pesedista, insurat in partid, ginerica de fost ministru apropiat (prin alicele din coaie) al fostului prim ministru. Baiat neinflamabil, incolor, inodor, transparent in ochelari. Mesajul lui e o buna invatatura din greselile lui Geoana : cu basescu nu trebuie sa faci nimic, ci sa-l lasi sa se autodistruga. Totul e sa fii aproape de putere cand o sa cada.

Ambii sunt departe de economie, iar economia de doare cel mai tare pe noi, ceilalti.

Relativ la economie, strategia fiecaruia este sa delege deciziile critice. Cui ? Vom vedea. Ce garantii avem ca cine va decide o va face in interesul national ? Hm, pai cam niciuna.

Ce mostra de nerozie am auzit astazi de la ei ? Ca ar trebui ca gusterii care imparat fondurile UE sa ia bonusuri mai mari. Este aceeasi idee implementatata de Valeriu Stoica cand a fost pus sa reformeze justitia : salarii mai mari pentru judecatori - asa nu vor mai vinde sentintele. Rezultat ? Coruptie mai mare si la un pret mai mare.

Unde sunt planurile de schimbare ? Care este sistemul care ar trebui sa dezradacineze cancerul pedelist ? Nu prea e, nici macar pe hartie, nici macar ca poveste.

Asadar, carevasazica, nu e.

Lumina nu mai vine de la Vest: eșecul Americii.

  Întâlnirea de ieri, de la Geneva, a lui Joe Biden cu Vladimir Putin oficializează eșecul politicii externe post-belice a Washingtonului, d...