duminică, 19 februarie 2012

57, 18, 12, pauză


Nicio şaradă: USL, 57% intenţii de vot, PDL, 18% intenţii de vot(după schimbarea lui boc!), 12% intenţii de vot pentru un Bulă mediatic, PPDD. Restul, sub linie! Dacă nu intră UDMR în Parlament, eu, unul, mă îmbăt-cui! Nu de altceva, dar curvele astea trebuie sancţionate zdravăn!  

Dar să nu ne bucurăm prea tare: cu PDL şi PPDD în viitorul Parlament, pe post de opoziţie, ne aşteaptă un circ uriaş. Ce a fost isterie politică până acum, ce va fi din toamnă încolo, dacă alegerile au loc la termen.

Oricum, cunosc destui oameni care şi-ar dori să se întâmple o minune, şi să se trezească DUPĂ alegeri, pentru a nu trece prin mizeria campaniilor electorale. Printre ei sunt şi eu. Ştiu, nu se poate, dar n-ar fi rău să se poată... 

2 comentarii:

Adrian Năstase spunea...

Eu zic ca n-ai nicio sansa sa te imbeti cui.

Luigi spunea...

Spuneti ca v-ati dori sa va treziti dupa alegeri, ca si cum dupa ce PDL-ul va pierde alegerile, situatia va reveni la normal de la sine. Am luat decizia ca la urmatoarele alegeri sa votez cu USL, insa nu pentru ca m-ar fi convins, ci ca vot negativ pentru PDL. Dupa estimarile mele, un procent insemnat al votantilor USL procedeaza la fel, din acelasi motiv.

In aceste conditii, cosmarul omului de rand - contribuabil, cetatean neimplicat politic - va continua si sub guvernarea USL, cu o mare probabilitate.

Liderii USL sunt baieti fini fata de nulitatea prezidentiala si fata de mediocritatile agresive pedeliste. Insa fiecare si impreuna au o mare hiba - nu sunt trecuti prin viata. Le lipseste exemplul reusitei personale. E al dracului de important sa fi avut un proiect personal care sa le fi iesit.

Nu stiu nimic despre omul PC-ului din acest triumvirat, stim ca el nu conteaza si nu il am in vedere in analiza.

Antonescu - muzeograf, umanist, fost purtator de plete pana la 30 de ani (romantic, sensibil, neinteles ?), vorba multa, mesaj invartit in jurul cozii.
Bonus numarul unu : un schelet in dulap - prima sotie sinucisa, vagi explicatii.
Bonus numarul doi : recasatorit in partid, a doua nevasta face venituri de juma' de milion euro in 2010, in conditiile in care e si parlamentar european. Al dracului dom' Mitica.

Ponta - jurist, cooptat in tinara garda pesedista, insurat in partid, ginerica de fost ministru apropiat (prin alicele din coaie) al fostului prim ministru. Baiat neinflamabil, incolor, inodor, transparent in ochelari. Mesajul lui e o buna invatatura din greselile lui Geoana : cu basescu nu trebuie sa faci nimic, ci sa-l lasi sa se autodistruga. Totul e sa fii aproape de putere cand o sa cada.

Ambii sunt departe de economie, iar economia de doare cel mai tare pe noi, ceilalti.

Relativ la economie, strategia fiecaruia este sa delege deciziile critice. Cui ? Vom vedea. Ce garantii avem ca cine va decide o va face in interesul national ? Hm, pai cam niciuna.

Ce mostra de nerozie am auzit astazi de la ei ? Ca ar trebui ca gusterii care imparat fondurile UE sa ia bonusuri mai mari. Este aceeasi idee implementatata de Valeriu Stoica cand a fost pus sa reformeze justitia : salarii mai mari pentru judecatori - asa nu vor mai vinde sentintele. Rezultat ? Coruptie mai mare si la un pret mai mare.

Unde sunt planurile de schimbare ? Care este sistemul care ar trebui sa dezradacineze cancerul pedelist ? Nu prea e, nici macar pe hartie, nici macar ca poveste.

Asadar, carevasazica, nu e.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...