sâmbătă, 25 februarie 2012

Ciobanul inter-galactic şi Fecioara anti-gelUra! De trei ori ura! PDL a găsit formula salvatoare la Bucureşti: face alianţă cu PNG! Fecioara anti-gel îşi dă mâna cu Ciobanul inter-galactic, pentru a face căcatul praf!

Prieteni! Ce valoare mai au miorlăiturile doctrinare ale unora precum Cristian Preda şi madam Macovei? Ce s-a ales de "intransigenţa" lor morală? Sau ei nu sunt decât nişte trompete ale propagandei portocalii, plătite la bucată, să facă antren pe partea cu "intelectualii"? Care "intelectuali" n-au să scoată o vorbă de protest după alianţa asta scârboasă! Puteţi fi siguri de asta! Cărtărăscu bate câmpii, Liiceanu s-a retras în munţi, să-şi dea cu cremă de stele pe fizic, Pleşu luptă cu cremşnitul, Patapievici lustruieşte noua producţie de ponei cu svastică pe cur, iar ceata lui piţigoi de la "22" se ocupă cu excluderea pupincuriştilor băsişti(că doar n-o să-i plâng de milă lui Ilieşiu!) care au dezertat de la datorie. Cine să protesteze, coane Fănică?

Ce scârbă mi-e de şleahta asta de jigodii!

Niciun comentariu:

Lumina nu mai vine de la Vest: eșecul Americii.

  Întâlnirea de ieri, de la Geneva, a lui Joe Biden cu Vladimir Putin oficializează eșecul politicii externe post-belice a Washingtonului, d...