marți, 14 februarie 2012

O limbă în cur profesionistă



Pupinbăsiţi! Citiţi şi luaţi aminte! Aşa arată o limbă în cur profesionistă, trasă cu sinceritate şi patos! 

Aşadar: "Săptămâna trecută, Traian Băsescu și-a confirmat reputația de tactician politic redutabil, capabil să răstoarne brusc în avantajul său o situație defavorabilă și să apară, pentru un moment cel puțin, învingător asupra unor adversari derutați și divizați. Nu putem ști sigur dacă, așa cum a declarat el, planul schimbării lui Emil Boc cu Mihai Răzvan Ungureanu va fi fost conceput încă din decembrie, adică dinaintea protestelor de stradă. Dar chiar presupunând că planul a fost măcar definitivat mai târziu, el a fost strălucit și a fost executat perfect. E adevărat, a beneficiat de un secret total și de complicitatea fidelului Emil Boc."


Asta e, profesionist până în măduva oaselor! Nu amator, ca ăia de la EvZ şi RL. Simplu, clar, concis, fără prea multe floricele stilistice. Direct la ţintă. Cristoiule, ia notiţe! E cazul! 

5 comentarii:

AristotelCostel spunea...

Si eu l-am ochit pe cretinul asta. Are o lista lunga de "impliniri"... "intelectuale".

Mircea Hamza spunea...

Reforma statului. Mortii nu se pun la socoteala la http://mirceahamza.com/?p=1893

ANONIMUS spunea...

Unde vede asa ceva ?!Probabil in visele lui erotice.N-am vazut altceva decat un om speriat bolnav si vizibil cu psihicul la pamant, facand miscari gresite si cu totul nepotrivite ca persoana si ca timp .Plecatul la Predeal a pus visina pe tort.Ce urmeaza dupa inundatiile urmate de topirea zapezilor trimit la dracu' pe" Marele Strateg"impreuna cu putoiul lui genial de sorginte securistica.A luat o palarie c-am mare pentru puterile sale sarmanul "belfer"Bec este razbunat cu varf si indesat.

Fluieratorul spunea...

Andrei Cornea, cica intelectual... Citeodata chiar ma bucur ca inginerii nu intra in aceasta categorie. As fi intr-o foarte proasta vecinatate.

Gabriela Savitsky spunea...

"Societatea servilă de bună calitate" a intrat în ofensivă.
E bine să-i ştim care sunt, să-i găsim mai uşor la o adică...

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...