miercuri, 1 februarie 2012

Buldogul şi blocajul


Puterea e zen!

La Senat s-a terminat distracţia! Plecând cei din USL, plus senatorul Banias, de la PDL, la PC, kaine cvorum! Kaine cvorul, kaine legi! Kaine legi, kaine guvernare, alegeri anticipate, vă rugăm! 

Buldogul i-a băgat în şedinţă pe senatorii pedelişti, după care i-a cerut imperativ lui boc să-şi mişte fizicul la Senat. Până acum boc se dă lovit în aripă, şi, cine ştie, poate că şi e!

Umblă şi vorba că CCR nu le mai lasă pedeleilor nicio şansă de a mai comasa alegerile în noiembrie. Practic, toate socotelile portocaliiilor s-au dus pulii de suflet. Numai RL şi EvZ n-au aflat ce şi cum. Ele continuă ofensiva împotriva Opoziţiei, de parcă ea conduce ţara.

Refuzul Opoziţiei de a participa la lucrările Parlamentului este legitim. Nelegitim a fost gestul puterii de a nu permite parlamentarilor lor să voteze Moţiunile de Cenzură. Atunci cretinii din presa portocalie apludau, era veselie mare: "ce le-au tras-o nenorociţilor de uslaşi!" Ei bine, acum s-a întors roata! Începe marele dezmăţ ipocrit al propagandei pedeliste. 

Şi încă ceva, pentru toţi proştii care cred că parlamentarul este un angajat cu fişă şi ceas de pontaj: sunteţi proşti! N-aţi înţeles nimic din modul în care funcţionează Parlamentul, democraţia şi politica. Sigur, ticăloşii care înţeleg şi se fac că nu înţeleg sunt şefii acestor proşti. Care îşi bat joc şi de ei, şi de noi...

PS: văd că acum circulă teza că se pot face comasate în iunie. Uau! Ce mare e disperarea în Modrogan!   

Un comentariu:

mgabim2009 spunea...

Excelent spus! Mi-am permis the share pe facebook.Sper ca nu este o problema.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...