miercuri, 9 decembrie 2009

Echipa de zgomote

Echipa de zgomote de la Cotroceni este maestră în arta de a ucide un subiect jenant pentru Pulea Vodă şi ceata lui de oranjgutani prin inventarea altuia. Acum, când se coace un scandal imens în jurul fraudării alegerlior din turul doi, s-a inventat "telefonul otrăvit", dat de traian băsescu lui Motoriceanu.
Cât de tâmpit să fii să crezi că pe băsescu l-a apucat dragostea de liberali peste noapte, şi mai ales dragostea de Tăriceanu? Nu, el a urmărit să-i încaiere pe liberali şi să scoată de pe agenda televiziunilor subiectul fraudării. Din această strategie face parte şi declaraţia lui Sebastian Lăzăroiu, care spune că Antonescu e un nesimţit şi că între PDL şi Antonescu s-au rupt toate punţile de legătură.
Acum toate reflectoarele sunt puse pe liberali. De ce? Pentru că se conturează un imens sistem de fraudare a alegerilor, mai sofisticat şi mai pervers decât ne putem închipui.
Degeaba iese porcul de Videanu să ne spună ce simplu sistem de numărare paralelă au ei, cu sms şi programe infantile de adunat, scăzut, înmulţit şi împărţit.
Nici unul dintre boii ăia de jurnalişti prezenţi la conferinaţa de presă a rozaliului nu l-a întrebat: de unde ştia traian băsescu faptul că a câştigat alegerile cu zece minute înaintea închiderii urnelor în ţară, când la ora 19, ora când s-a făcut sondajul la ieşire, toate isntitutele îl dădeau câştigător pe Geoană? Mai mult, şi sondajele finale îl dădeau învingător tot pe Geoană.
În schimb, în secţiile din străinătate se vota în continuare. De ce s-a dat o circulară ambasadelor, să nu trimită în ţară decât "cifrele", fără documente, adică liste electorale, buletine de vot, etc?
De ce nu poate da acum rezultatele finale BEC? Le promisese la ora 12,30. De ce se agită oranjgutanii? Ce vrea să ne spună Pulea Vodă la ora 15? Că ne va ciurui pe toţi cei care nu l-am votat? Ne va mustra că nu-l iubim?
Până una-alta vedem ce sistem ticăloşit au construit traian băsescu şi gaşca lui, sistem care a ajuns să sufoce România. Şi să-i dreneze sistematic resursele. Pentru despre asta este vorba la oranjgutani: despre accesul la banii publici. Restul sunt poveşti.

5 comentarii:

ancaf spunea...

am ascultat de diimineata pana acum ce zice poporul lui basscu, ce zic slugile lui basescu, ce zice basescu insusi!

si mi s-a facut sila. dar sila de tot! de romania, de romani, de mine. am patru (4) copii si desi (si) pana azi le spuneam sa invete si sa plece, de azi am sa ii si "imping cu dosul palmei" sa invete si sa plece dracului de aici.
oriunde, oriunde e mai bine ACUM decat ACASA!!!

"Adio, adio, patria mea cu î din i, cu â din a".

ps
in '89 cand ieseam in strada stiam ce pierd daca nu iesea bine, acum nu mai stiu daca pierd ceva!

Gabriela Savitsky spunea...

Da' sa iesim in strada odata sa terminam cu porcaria asta!

Lenin spunea...

Si dupa ce-ti stau copii putin in diaspora voteaza cu Basescu....

Karakas spunea...

Oranjutanii sunt bine organizati in diaspora. Chiar acum am citit un mesaj de la CMR, in care cei 5 milioane care nu au votat cu Basescu sunt numiti "uzurpatori ai neamului", "ciuma rosie", "romani nedemni". Sa-i ia dracu cu toate uneltirile lor cu tot. Ce vor, sa ne ciuruiasca pe toti care nu gindim ca ei? Mesaj mai totalitar ca asta mai rar. Pai nu degeaba s-antilnit cu reprezentantii CMR Basescu la Cotroceni. Acolo sa vezi poeti de curte.

pacos spunea...

Trebuie retrasata clar linia de demarcatie intre onoare si jigodism. Pentru ca la noi sunt politicieni multi, caractere putine si onoare si mai putina. Asta e.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...