miercuri, 26 august 2009

Un act ratat: "domnul Organ"

Elena Udrea a comis un act ratat azi, când a cerut recuzarea lui Ludovic Orban şi a celorlalţi membri ai Comisiei parlamentare de anchetă, şi în scrisoarea de recuzare l-a botezat pe Orban, Organ. Îmi pare rău, am să fiu mârlan, dar acest act ratat spune multe despre gândirea Fecioarei din Pleşcoi, căreia, se pare, îi stă mintea doar la pulă! Asta e! Accept toate mustrările de rigoare, dar în cazul de faţă nu mă pot abţine! Prea mă calcă pe nervi tuta asta!

6 comentarii:

Paratraznetul Fanica spunea...

lol, da intr-adevar, pe noi ne calca pe nervi, lui Organ insa nu cred ca ii poate tulbura beatitudinea! :))

[D][S][N] spunea...

blestemata de tastatura... cum s'au nimerit ele literele g si b una sub alta...

Anonim spunea...

chiar credeti ca "tzoapa" cum e descrisa de vocile "libere" (de ura sau alte dependentze) sta si tasteaza un document de tz pagini care sa-l trimita? sau pune secretara sa scrie si ea doar semneaza? "ha!ha!ha!"

fish

Anonim spunea...

daca moartea ar fi sfarsitul la tot, cei mai castigati ar fi atunci ticalosii. Ce poti sa-i ceri unei proaste care are doi neuroni din care unul afectat si tupeu cat carul...pentru ca asta a invatat de la baselu, profesorul ei de anatomie si luceafarul pdistilor care va apune in curand...in sfarsit.

Constantin Gheorghe spunea...

Fish, documentul ăla poartă semnătura ei. Deci îşi asumă conţinutul. Dacă a semnat fără să citească, treaba ei. Trage ponoasele.

Adrian Năstase spunea...

Să fim serioşi, este evident că nu a fost din neatenţie.
Pe de altă parte, s-ar putea ca tocmai mitocănia afişată cu nonşalanţă să o ajute în captarea simpatiei populare. Să nu uităm că în ţara asta au apărut vedete gen Oana Zăvoranu datorită exact aceluiasi comportament. Sunt foarte mulţi "domni" care admiră asemenea "doamne".

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...