miercuri, 5 august 2009

Cheltuieli de înmormântare

Un soi de contabilitate sinistră însoţeşte, pe televiziuni, funerariile nefericitului ucis şi tranşat la Timişoara: 15.000 de euro copârşeul cu aer condiţionat(sic!), 10.000 de euro înmormântarea propriu-zisă, plus anunţul de la ziar, prin care căuta sex pe bani. Mă întreb şi eu, ca iepuraşul: nu ieşea mai ieftin toată lumea, dacă mortul nu era zgârie-brânză?

3 comentarii:

adc spunea...

Cred că asta se-ntreabă şi el, acum...

Lulutza spunea...

Ca majoritatea romanilor, nu cred ca raposatul era dintre cei care sa aiba vreo dilema in a trage pe sfoara pe cineva sau a nu-si respecta cuvintul dat. Cind ma gindesc la "meseriasii" escroci si nesimtiti care s-au ocupat de casa mea in ultimii ani, ma cam trec si pe mine ginduri criminale... Ce naiba am rezolvat ca am tratat niste "oranjgutanii" ca si cum ar fi fost "domni meseriasi"?! Ei, macar mi-au facut favoarea sa ma lase in viata... :)

Pe de alta parte, am niste dileme:

1. S-au cusut la loc bucatile din... puzzle? Ca sa se prezinte raposatul intreg in fata lui Aghiuta! Ca despre rai nici nu poate fi vorba!

2. La "meseriase" nu mai este cu... banii inainte, prestatia dupa? Ce sistem ticalosit, daca nici macar acest "privilegiu" nu mai exista! :)

geomarz spunea...

După genul de funerealii, NU prea cred că dînsul era un sfînt.
Tare mi-aş dori să aflu vreodată adevărul despre evenimente...
Asta nu înseanmă că sînt de acord cu tranşarea.
Înmormîntarea cu pricina îmi aminteşte de o alta a unui interlop bucureştean pe nume Cezar, ultimul hoţ de onoare al Bucurştiului (sic) cum a scris prin nişte ziare de către nişte jurnalişti oneşti.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...