vineri, 14 august 2009

Logică beton!

Preşedintele Băsescu are o logică beton! Se vede că e produsul standard al şcolii româneşti, aia care produce tâmpiţi: "Problemele din Justiţie se vor rezolva la fel cum se vor rezolva cele din întreaga economie românească, adică prin reducerea cheltuielilor". Bravo, musiu! Ne-ai avut!
Problemele din Justiţie şi din Administraţie sunt generate de lipsa de bani. Şi, după principiul "cui pe cui se scoate", vine Băsescu şi ne spune că soluţia este reducerea şi mai mare a fondurilor bugetare destinate celor două domenii. Asta în condiţiile în care ambele domenii sunt în criză acută de personal specializat. Nu-i aşa că muriţi de plăcere la gândul că-l putem avea preşedinte încă cinci ani?
PS: ca treaba să fie oablă, mai spre seară Boc declară că la rectificarea bugetară din august, Justiţia, Administraţia şi Internele şi Educaţia vor primi mai mulţi bani! Ura şi la gară!

2 comentarii:

Karakas spunea...

Da p'aia cu trecutul examenului de catre fiecare angajat ai auzit-o? Basescu vrea ca fiecare angajat sa dea examen: cei buni sa ramina, cei slabi sa plece. Iti dai seama ca trebuie creat un nou minister de dat examene pentru fiecare meserie in parte.

Io zic sa dea el primul examen de Presedinte si sa ne lase...

Desmond spunea...

E bine daca a integrat Justitia la economie. Urmand logica lui, nu vad cum isi va rezolva economia problemele prin reducerea cheltuielilor, insa e drept ca ar trebui sa mai si beau ceva, ca sa intru in substanta formularii.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...