joi, 20 august 2009

Desfiinţaţi echipa Dinamo!

Mă uitam la Campionatele Mondiale de Atletism, unde Bolt mai bate un record mondial, cel de la 200 m plat, când, într-o pauză publicitară, dau pe Antena 1. Unde văd un spectacol incredibil: cretinii ce-şi zic "suporteri" rup gardul şi invadează cu sutele terenul, făcând un "real" serviciu României şi sportului românesc. Bineînţeles că meciul s-a întrerupt şi Dinamo a pierdut cu 3 la 0. Dacă mai au un pic de minte şi de demnitate, ăia de-şi zic patroni ai clubului Dinamo desfiinţează echipa. Dacă nu, e obligaţia Federaţiei s-o retrogradeze în ce divizie mai mizerabilă există: cartier, mahala, orice!
În curând România nu va mai exista în sportul internaţional, nici măcar în fotbal. Tot felul de proşti se bucurau că DNA a făcut ordine în fotbal. A făcut o laie! Bine, nici nu-i treaba lui asta, ce-i drept, dar ce mai spectacol au dat ţuluşii cu guguştucii ăia de la Piteşti!
Trăim din amintiri şi în sport, ca şi în educaţie, în cultură, în economie, în agricultură. Toate ţările foste socialiste au evoluat după prăbuşirea comunismului, pentru că au vrut să-şi facă alt viitor. Numai noi ne-am făcut din întoarcerea în trecut viitor. Ei bine, ce ne-am dorit, avem! Să trăiţi bine!

2 comentarii:

Anonim spunea...

si cu ce e de vina echipa? aici nu are nimic de a face cu sportul in sine... ci cu efectul de turma al romanului...problemele nu sunt pe teren ci in tribune...poate cei prezenti pe stadion aseara au privit gresit fotbalul (din tribune in teren) si au vrut sa vada din alt unghi ( din teren in tribuna) .Probabil e altceva...

Anonim spunea...

Si cu PSD-ul pe care tot vad ca il promovezi in mod indirect... tot inapoi o sa ajungem. :D

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...