joi, 27 august 2009

Bine, şi ce facem?

Încep să se întoarcă de pe cele coclauri europene minunaţii noştri blogări. Unul mai sictirit ca altul. Nu pentru ceea ce au trăit şi văzut pe acolo pe unde au fost, c-a fost super mişto. Pentru edificare, aici, aici şi aici(şi toţi au multe poze care te fac să salivezi!). Sictiriţi pentru felul în care arată România, pentru felul în care sunt trataţi în România şi, în general, sictiriţi la ideea că pauza s-a terminat şi trebuie să se scufunde din nou în butoiul cu căcat naţional.
Bine, ştim despre ce este vorba în propoziţie. Întrebarea este ce putem face pentru a goli butoiul cu căcat, pentru a nu mai face din întoarcerea acasă o pedeapsă divină. Altminteri vom trăi din nevroză în nevroză, până la sinuciderea finală, ca să zic aşa. Deci, schimbăm ceva, începând cu luna noiembrie, sau ne cumpărăm toţi bilete pentru plaiuri mai frumoase şi mai luminoase?

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...