luni, 17 august 2009

Tupeu de curvă

Elena Udrea este chintesenţa tupeului noii generaţii de politicieni, aia în care stă reforma morală a societăţii româneşti, aşa cum ne futeau la cap apostolii "societăţii civile." Iar tupeul ei este tupeul curvei de pe centură, care nu are nimic de pierdut, pentru care clientul nu există, există doar banii lui şi teama de bătaia pe care o poate încasa de la peştele ei. Viaţa ei este un ocean de vulgaritate, vulgaritate pe care o afişează ca pe un trofeu, e marca ei de identitate.
Această curvă ordinară reprezintă poporul român în Parlament şi exercită suveranitatea în numele lui. Şi este şi membru al Guvernului. În această dublă calitate, îşi permite să nege esenţa funcţionării democratice(atâta câtă e în România!), atacând în mod ordinar atât instituţia parlamentară, prin decizia de a nu se prezenta în faţa egalilor ei, întruniţi într-o comisie de anchetă, cât şi funcţionarea statului de drept, prin ordinul dat subalternilor ei, de a sfida legea şi Parlamentul şi de a nu se prezenta la audieri.
Nu mă interesează motivele invocate de această tută! Discuţiile din Comisie, scurse în presă de angajaţi ai Parlamentului(transcrierile fiind făcute în Parlament, pe bani publici, pentru că lucrările Comisiei erau înregistrate şi transcrise, fiind destinate publicităţii, la momentul decis de Comisie) nu demonstrează nimic, în afară de lipsa de ţinută a politicianului român, şi nu pun în discuţie legitimitatea Comisiei. Culmea tupeului Fecioarei din Pleşcoi este denunţul penal împotriva colegilor ei din Comisie!
Dacă parlamentarii români mai au un dram de demnitate ar trebui să ceară invalidarea mandatului Elenei Udrea, pentru sfidarea Parlamentului, din care face parte şi ea, şi demiterea din Guvern. Dacă PDL continuă să o apere, o grevă parlamentară până la excluderea Elenei Udrea din Parlament ar fi un gest firesc. Pentru că nimeni nu-i mai presus de lege. Nici măcar curvele!
PS: atacul în haită al PDL iştilor împotriva Comisiei(aici şi aici) îmi demonstrează că am avut dreptate când am afirmat că este urgentă dizolvarea ei, înainte de a se face legătura cu BRD. Şi încă ceva: cine a fost şef la BRD, şi încă are influenţă în bancă? Bogdan Baltazar, securisto-pedist de înaltă ţinută morală şi profesională. El ce-o fi ştiind despre împrumutul madamei şi despre finanţarea PD?
PPS: în ceea ce-l priveşte pe numitul Zoso, rămâne cum am stabilit: e un cretin, dar un cretin care, mai nou, s-a colorat în portocaliu. De ce nu mă mir?

4 comentarii:

Lilick Auftakt spunea...

Denuntul penal pe baza unor inregistrari ilegale? Cred ca singurul lucru penal in toata afacerea asta e Duduia! :))

Desmond spunea...

Motiune simpla si invalidarea mandatului de parlamentar ar fi normal. Trebuie modificat Regulamentul Camerei pentru un astfel de precedent. Altfel, o sa ne trezim ca si validarea guvernului de catre Parlament e facultativa.

Anonim spunea...

D-na e o curva cu acte in regula care sa freaca cu cine vrea si ii joaca pe toti pe degete doar are spate , E O CURVA ORDINARA CARE DIN PACATE NE REPRESINTA SI NE CHELTUIE BANII PUBLICI FARA NICI O JENA , PAPUSOIUL DE BASESCU TACE PT, CA IL ARE LA DEGETUL MIC (cat era in spital sotia lui basescu iesea pe usa din fata si curva intra pe usa din dos la BASESCU)
TOTI OAMENII CARE NE REPREZINTA TARA SUNT NISTE IDIOTII(BAIETII DESTEPTI CARE FURA CU NEPASARE DIN BANII PUBLICI SI INPRUMUTA TARA CA SA PLATEASCA POPULATIA SMENURILE LOR ) RUSINE DAR PACAT CA NU O AU

Mihai spunea...

Fotografia este minunata.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...