marți, 11 august 2009

Un Păcălici

Pogea îi bagă în concediu fără plată pe Băsescu şi pe Boc! Iată o veste care spune multe despre "profesionalismuul" ministrului de finanţe, dar mai ales despre degradarea calităţii guvernării în România. Dacă un păcălici ca Pogea a ajuns să fie ministru de finanţe, vă daţi seama în ce budă suntem!
Că numitele două paparude nu dau pe la birou vreo două săptămâni, nicio pagubă! Dar cine dracu' a văzut medici, personal medical, pompieri, poliţişti, piloţi, mecanici de locomotivă, şoferi pe ambulanţe, şi ei tot bugetari, obligaţi să stea acasă, pentru că aşa i s-a sculat lui Pogea? Hai să punem lacătul pe ţară şi să ne cărăm unde-om vedea cu ochii!

3 comentarii:

Karakas spunea...

Intr-un fel sunt multumit ca am plecat din Romania, insa sunt nemultumit pentru ca Romania are acest destin de colonie subdezvoltata. Sper ca sa se revina la o oarecare normalitate in societate in curind, dupa perioada asta catastrofala sub regimul de inculti si cioflingari ai lui Basescu. Sunt sperante sa revin si eu la pensie?

Constantin Gheorghe spunea...

Prietene, nu cred că este cazul, cel puţin nu încă, să-ţi faci planuri de viitor în România. Dramatic, dar asta e situaţia...

Helen Cocosi (minstru turizmului) spunea...

Poftiti inapoi donmule Caracas deci v-a asteptam cu bratzele dezchise deci avem trasee si traseiste minunante deci numai sa termin cu comisya asta apsurda.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...