marți, 8 mai 2012

Lăbăroiu, Mureşan şi Porumbacu



CNSAS, acea instituţie bună doar să toace bani degeaba, s-a sesizat de urgenţă în privinţa afirmaţiilor lui Sebastian Lăbăriou, conform cărora Andrei Marga ar fi fost turnător la Securitate, sub numele de Andrei Mureşan. Întrebarea este: cum se face că până acum nimeni n-a descoperit "turnătoriile" lui Marga? Care n-a apărut în guvernul Ponta ca Afrodita din spuma mării. Reamintesc: a fost ministrul educaţiei în guvernarea CDR, a fost atât amar de vreme rectorul Universităţii BB din Cluj Napoca. În ambele posturi controlul CNSAS este practic automat. De altminteri, Marga are deja o decizie de necolaborare, din 2007. Şi, al dracului "dosar", cum apare el după ce Marga l-a comparat pe Pulimea Sa cu Mussolini. Sigur, la populism seamănă. Şi, din fericire pentru noi, deocamdată băsescu se limitează la populism, şi ceva abuzuri cu mâna SRI, DNA şi ANI. Dar are calităţile necesare unui salt calitativ, dacă şi conjunctura i-o permite.

Acum înţelegeţi de unde şi-a luat zborul "Porumbacul"? Adică zvonul din campania electorală din 2009, cum că Antonescu ar fi ciripit şi el la Securitate. Deşi, conform automatismelor legii, şi Antonescu a fost verificat. Şi găsit curat. Cu toate astea "Porumbacul" continuă să fâlfâie prin blogosferă, şi nu numai.

Aştept noul "verdict" al CNSAS, după care vreau să-l văd pe rotisorul justiţiei pe Lăbăroiu. Că dacă deschizi gura fără să ai dovezi, deschizi şi punga... 

2 comentarii:

Karakas spunea...

Nu pricep: cu ce sunt mai rai informatorii care au lucrat cu Securitatea decit informatorii care lucreaza cu serviciile actuale?

ANONIMUS spunea...

M-a tem ca urmatoarea miscare o are ,"pulimea "si nu sti ce le trece prin cap idea sa le fluture ca un fel de "Jamping bunging"cu Udrea alaturi.(sper c-am nimerit termenul)
Distractia ce-a mai mare va fi cand se va scoate la soare "Dosarul Anver"
ca" minciuna are picioare mici"Pariem?!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...