vineri, 11 mai 2012

Fasciştii noştri sunt răi, fasciştii lor sunt buni!




Ştirea întreagă o citiţi voi aici.  Eu citez ce-i esenţial: "Una dintre cele mai controversate figuri din istoria fascistă maghiară, acuzat inclusiv de asasinate împotriva românilor, József Nyírő, a fost deshumat din Spania, țara în care s-a ascuns după Al Doilea Război Mondial, urmând să fie adus cu mare fast în România. Partidul Civic Maghiar pregătește reînhumarea controversatei personalități la Odorheiul Secuiesc."

Ce-mi place mie este marea ipocrizie a coanei Iuropa. Dar şi a evreilor. Că protestul anemic al Institutului "Elie Wiesel" este un soi de miaunat timid. Sigur, a omorât români. Ceea ce în ochii maghiarilor e o virtute, de vreme ce la înhumarea lui vine preşedintele Parlamentului de la Budapesta.

Văd că România a ajuns un sat fără câini. Intră cine vrea, iese cine vrea, se pişă toţi în capul nostru, şi noi suntem fericiţi că a dat Dumnezeu şi plouă! Sunt pline localităţile din Secuime de străzi care poartă numele unor criminali de război unguri. În schimb Eminescu nu-şi găseşte locul. Şi asta este, în viziunea maghiarilor, condiţia unei bune conlocuiri. Să fie sănătoşi!

Atunci de ce nu am cinsti şi noi memoria lui Antonescu? Că văd că se poartă cinstirea oficială a memoriei criminalilor de război! Sau criminalii noştri nu merită "onoarea", dar criminalii lor, da?

Alo, domnu' Ponta, o reacţie, ceva? Un refuz? Un şut în cur primarului din Odorhei? Tanti Başchetbalista, mata nimic? Este deja la mandato-pauză? Ai bufeuri de uitare a legii?

3 comentarii:

Karakas spunea...

Nu am avut timp sa studiez, insa daca e adevarat ca ala a omorit romani ca asa l-a durut pe el in coada, nu are ce cauta in Romania sub nici o forma, inclusiv sub forma de oase.

ddanilov spunea...

Romanii au uitat atat de usor crimele fascismului maghiar??Ip,Traznea,Sarmasel,si altele asemenea,au devenit simple nume dintr-o istorie stearsa cu buretele modernismului din constiintele romanilor?Ele ar trebui sa ramana pe veci in inimile noastre ca rani arzande generatoare de trezvie istorica!

Ioan spunea...

Guvernul antiromanesc al lui Ungureanu a aprobat aceasta operatiune de sfidare si jignire a natiunii romane.
Tradatorul de Basescu s-a hahait cu Tokes Lazlo si Szas Jeno si tace ca porcul in cucuruz.
Rusine sa va fie tradatorilor!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...