miercuri, 2 mai 2012

Penibil până la capăt!


MRU dă raportul! Prieteni, e de un comic tragic, dacă pot să spun aşa! Ce drac de realizări poţi avea în 78 de zile de guvernare?! Şi o ţine langa aşa de vreo juma' de oră. Chiar nu mai are simţul ridicolului? Nu mai face priză cu realitatea?

Ştiu, în 78 de zile a trecut de la extaz la agonie. Se întâmplă. Mai ales când vanitatea şi aroganţa ţin loc de sfătuitori. Ştiu, e dureros ca de la viitorul luminos să treci la "no future". Dar a pierdut exclusiv pe mâna lui. Ce dracu, tu eşti şef de serviciu secret, şi crezi în primisiunile lui traian băsescu? Prostia se plăteşte, flăcău!

Mă aşteptam la o ieşire demnă din scenă a lui MRU. N-a fost să fie!

4 comentarii:

Karakas spunea...

Pina la urma corectitudinea asta politica cu prezentatul unui raport despre activitatea ta e ridicola cind ai guvernat citeva zile. Da, e de tot amarul...

Karakas spunea...

Referitor la graba si insistenta cu care regimul Basescu, inclusiv MRU, au promovat ideea privatizarii companiilor energetice (cu concursul entuziast al dlui Gitenstein), iata ca in America Latina (Argentina si Bolivia), guvernele de acolo nationalizeaza companiile detinute de investitori privati din UE/Spania/Anglia. De 1 mai, presedintele Evo Morales al Boliviei a anuntat nationalizarea companiei spaniole de energie TDE, motivind ca investitorul nu a investit suficient (probabil ci se convenise).

"In honour of all Bolivian people who have struggled to recuperate our natural resources and basic services, we are nationalising Transportadora de Electricidad (TDE)," he said.

Cred ca povestea asta spune multe despre epopeea vinzarii resurselor unei tari prin privatizare, la insistente externe.

http://www.bbc.co.uk/news/world-latin-america-17922069

ANONIMUS spunea...

Nenorocire cine nu are simtul umorului si posibilitatea de a se autopersifla.Acesti oameni sunt periculosi pentru propria sanatate si pentru ceilalti.Sa nu vorbesc ,ca discursul asta fara" sare si piper",tern si monoton daca nu omoara ascultatorul, sigur te adoarme.Jalnica persoana,care daca avea buna idee de nu se da in petec si acum avea o functie si laudat de presupuse talente si abilitati.Totul s-a terminat ca un balon intepat.RIP.

Cristian spunea...

Initial l-am crezut pe MRU vanitos si arivist, persoana care, daca se vede in oglinda, isi trage nu un pupat ci ditai mozolul de drag ce are de sine.
Dar nu este asa. Minciuna de proportii catastrofale (avem 5 miliarde de EUR din combaterea evaziunii si imbunatatirea colectei, a zis MRU, cand toata lumea stie, din date oficiale de pe siteul BNR ca sunt din bani din creditul FMI), plus alinierea aia la careu a fostilor ministri, mi-au dovedit ca : 1. MRU nu este doar narcisist, ci minte cu o nerusinare exemplara, la fel ca Udrea sau Anastase; 2. promovarea imaginii personale a lui MRU este/era ordin pe unitate, el este mostenitorul lui Basescu (cred ca vom avea in curand confirmarea), deci trebuia sa se laude cat mai tare.
Oricum, MRU a fost penibil. Dar ordinul de zi, dat acoperitilor de presa, este unul singur : el este urmasul lui Traian!
Dezamagirea mea este ca un cadru didactic universitar nu are o minima moralia si nu minte mai elegant. Nu, MRU nu este inteligent, deoarece un om inteligent si cult minte mai abil, apeleaza la ambiguitati lingvistice, la jumatati de adevar, la sofisme mai greu de intors; la MRU minciuna sfruntata si greselile de rationament iti sar in ochi de evidente ce sunt - asta este dezamagirea mea maxima, nu pentru PDL sau MRU personal ci la adresa celor ce populeaza universitatile din Romania.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...