joi, 3 mai 2012

Am avut dreptate!



Am avut dreptate! După ANI idealul în materie de ocupant de funcţie publică este boschetarul orfan! Nu că mi-ar face mare plăcere desemnarea Corinei Dumitrescu drept ministru al Educaţiei, dar este de-a dreptul absurdă "incompatibilitatea" dintre funcţia de rector şi cea de membru(vremelnic, mandatul este de un an) al CSM.

Pe cine din "societatea civilă" vrea ANI să numească Parlamentul în CSM? Nu trebuie să ai în spate o carieră? Nu trebuie să fi făcut ceva? O fi greşit ea(dacă nu cumva greşeala e a celei care i-a cules CV ul, ea făcând eroarea de a nu corecta materialul, unde sunt şi greşeli de culegere) cuvântul "înot", dar n-a ajuns rector şi profesor de drept pe puncte. A trecut pe la Louven şi pe la Stanford, printre altele. Şi o pulă bleagă din ANI nu vrea ca astfel de oameni să fie în CSM. Foarte bine! Un interlop e bun? Că şi ăsta are studii temeinice de drept!

Cum se vede, traian băsescu veghează! A, şi uitam: pulele de la ANI ne pot da o explicaţie plauzibilă pentru faptul că, sesizaţi acum un an, n-au fost capabili să spună "da", sau "nu", e incompatibilă? Sau e vorba de păstrarea acestor dosare pentru când o avea nevoie de ele Pulimea Sa? Nu e şi ăsta un motiv pentru a desfiinţa această instituţie adversă democraţiei, prin mijloace, şi abuzivă? 

În rest, cum am mai spus, şi asta e o nominalizare pe care eu nu aş fi făcut-o, dar nu pe motiv de ANI, ci de caracter. Prietenii ştiu de ce! 

4 comentarii:

Karakas spunea...

Basescu a raspuns la un comentariu facut de Nikolai Patrusev, "secretarul Consiliului de Securitate al Rusiei", fost sef KGB, referitor la scutul anti-racheta. Sper sa raspunda si la eventuale comentarii ale portarului institutiei respective. Ca si Putin si Medvedev au comentat pe larg din cuvintarile lui MRU. Avem insa bucuria ca seful statului se antreneaza in arta conversatiei, si ca a ajuns, in fine, la sectiunea pentru avansati: "Monologul".

http://www.mediafax.ro/politic/basescu-ingrijorarea-unui-oficial-rus-fata-de-scut-poate-fi-un-joc-propagandistic-pentru-investitii-militare-9590938/

Anonim spunea...

S-avem pardon, protestez vehement... duduia a trecut pe la Standford.

Daca m-am plimbat si eu odata cu autobuzul prin localitatea Oxford se pune oare la CV?

Anonim spunea...

(continuare) Ce vrei tu sa spui, Gheorghe, ca nu exista cozi de topor prin toate partidele? Pai aia dinainte arau toti hoti, prosti si incompetenti, nu? Experienta de viata ne spune ca cel putin astia controversatii sunt hotii, prostii si incompetentii din USL, n-are rost sa-i aperi aiurea.

Sa faca bine Ponta sa numeasca unii competenti, cinstiti si lipsiti de interese meschine si atunci nu mai are nimeni nimic de comentat. Dar mai e pana atunci..

ANONIMUS spunea...

In mod normal cand vrei sa ocupi o functie publica normal ca o vrea o
persoana apta pentru ea,deci si cu mare experienta.Dupa idiotii din ANI,ar trebui unul care habar nu are de ceva si nici nu stie nimic ,ca si conducatorii de la ANI.N-ar fi normal ca orice persoana sa poata ocupa o functie si dupa accea sa intrerupa legaturile pe care ANI le clameaza ca incompatibila?!.Bunul simt
ar trebui sa-i faca sa inteleaga ca nu toate sunt realmente incombatibile ci doar cand sunt intr-o situatie de functii aflate in concurenta neloiala.In USA congresmenul ce se afla in atare situatie nu voteaza .Cretinii din ANI inventeaza ce vreau "muschii"lor in functie de inamicii politici.
Astia ar trebui sa infunde puscaria,si mai mult sa plateasca din banii lor despagubiri
persoanele care au fost pe nedrept acuzati si care Justitia nu le-a dat dreptate.Cred ca asta le-ar mai tempera din zelul partinic.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...