miercuri, 16 mai 2012

Campioni speciali



Prieteni, mă ştiţi: am un dinte împotriva "societăţii civile", un parazit politic, care a funcţionat şi funcţionează după interese care nu au nimic în comun cu aceia pe care pretind că îi reprezintă. Ştiţi la fel de bine că am aplaudat acele iniţiative care caracterizează o societate civilă sănătoasă, pusă în slujba unor cauze ce merită promovate, şi pe care statul fie nu vrea(grav!), fie nu poate să le sprijine. 

Îmi fac datoria faţă de o prietenă, şi promovez iniţiativa unui grup de profesori, al cărui lider este Ioan Moisă, grup care, de cinci ani, organizează diverse evenimente pentru copii. Se zbat să găsească sponsori, să organizeze lucrurile cât mai bine. Au găsit, prin seriozitate şi dedicaţie, o serie de sponsori de renume. Vineri, 18 mai, organizează a cincea ediţie a acţiunii: "Campioni speciali", care se adresează copiiilor cu deficienţe de auz şi prietenilor lor din şcolile sectorului doi. Aveţi aici mai multe amănunte.  Dacă vreţi să îi încurajaţi, sunteţi invitaţi să fiţi alături de ei. 

Din astfel de gesturi se construieşte o societate solidară! 

Niciun comentariu:

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...