miercuri, 16 mai 2012

Demiteţi-l pe Daniel Morar!



Prieteni, nu mai e de glumă! Vă mai amintiţi de circul cu vameşii de la Albiţa? Săltaţi şi ăştia în vrac, anul trecut, când făceam spectacol pentru Bruxelles şi pentru olandezi, ca să ne primească în Schengen? Ei bine, judecătorii din Iaşi au trimis dosarul înapoi la DNA, pentru că, deşi procurorii vorbesc despre 700 de luări de mită, ei n-au reuşit să identifice nici măcar UN SINGUR individ care dădea mită pentru  a face diverse şmenuri la vamă. Cum aţi citit: nici măcar unu! 

"„Deşi se reţin un număr impresionant de acţiuni de luare de mită, în proporţie de 90%, în actul de sesizare acestea nu sunt descrise, nu este precizată suma de bani sau bunul care a format obiectul material, nu sunt precizate modurile în care inculpaţii şi-au încălcat atribuţiile de serviciu, nu este nominalizată nici o persoană care a oferit bani sau alte bunuri. În condiţiile în care în rechizitoriu nu sunt descrise faptele, nu se face încadrarea juridică a acestora pentru fiecare inculpat în parte (aceasta dacă avem în vedere că inculpaţii au desfăşurat acţiuni diferite), nu se poate face o cercetare judecătorească cu respectarea tuturor dispoziţiilor legale."

Şeful acestor tălâmbi de procurori este Daniel Morar, ăla pe care îl lăuda boul ce funcţionează pe post de trimis al Marelui Licurici la adoratorii pulii lui, şi pentru care s-au făcut presiuni pentru a-i lua locul Başchetbalistei. Motiv pentru care i-au şi prelungit mandatul cu şase luni, în dispreţul legii. 

După acest episod, Daniel Morar trebuie destituit pentru modul mizerabil în care a condus DNA, o poliţie politică, până la urma urmei. CSM nu are nimic de spus despre această bătaie de joc? Nu ştiu dacă vameşii ăia au luat sau nu şpagă. Ştiu însă că patru procurori DMA şi-au bătut joc de noi, de banii noştri, de ideea de justiţie, în primul rând. 

Acest individ nu poate fi Procurorul General al României. Un om din cauza căruia România a fost deja condamnată de două ori la CEDO? Acum de câte ori va mai fi condamnată? Daniel Morar este un pericol public şi o ruşine pentru statul român. Trebuie să plece, pentru că a tolerat abuzurile şi neprofesionalismul celor din subordine, pentru că a fost instrument în mâna unor politicieni. Gata! Aşa ceva nu mai poate fi tolerat!

2 comentarii:

ANONIMUS spunea...

Asta seamana cu" bancul " de pe timpul lui Ceasca apropos despre procurori si mituitori.Intreaba politia ce ati facut?-L-am batut de
L-am znopit si a inceput sa dea pe goarna.-Si acum?!-Acum il batem sa taca!De groaza ca mituitorii au spus unde se duce mita,au facut dosarele ca sa nu poata fi finalizate ca n-ar fi fost "de bine" PDL-ului si m-a tem ca nici Basescu nu statea bine.Asa ca au lasat lucrurile in coada de peste

Dragos Bora spunea...

http://sutu.ro/stangul-la-replica/all-the-ambassador-s-men/

Cît tupeu să ai să impui procurorul general al României în mod public? De unde ştie un ambasador al unui alt stat cum şi-a îndeplinit fişa postului un angajat al statului român? ..."

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...