miercuri, 23 februarie 2011

M-am săturat!



Bă, futu-vă muma-n cur cu televiziunile voastre, în general, şi cu cele de ştiri, în special!  M-am săturat de Bercea Mondial, de Fecioara din Pleşcoi, de regi şi de regine, de vameşi şi de poliţişti de frontieră, de politiceni inepţi şi de ziarişti cretini şi obsedaţi, de analişti de doi bani legătura! M-am săturat de tocşoaiele voastre tembele, care macină în gol, de şezătorile penibile, de abordările de gazetă de perete din anii '50! De propagandă imundă, fie că e pro, fie că e contra! N-aveţi ce spune? Tăceţi!


Se petrec atâtea alte lucruri în ţara asta şi în lume. Ţara asta e plină de oameni inteligenţi şi interesanţi. Dar, vorba lui Mordechai, ei nu fac rating, că sunt normali. Tâmpiţilor! După ce ne-aţi ameţit de cap cu ciudaţii voştri, poate vă trece prin minte că s-ar putea să faceţi rating mai mare cu normalitatea, nu cu toţi anormalii şi împiedicaţii la minte!


M-am săturat şi de filmele tembele, rulate în buclă, cu segali, van dami şi alte lighioane, de violenţă fără noimă. De formate tembele, pentru oligofreni. De apludaci plătiţi cu ora.


Nu banii sunt problema voastră. Nu din lipsa lor sunt atât de inepte programele voastre.Nu, sunteţi proşti, şi când asta nu e valabil pentru unii dintre voi, sunteţi ticăloşi. Profitaţi că la câtă sărăcie e în ţara asta, aveţi un public captiv, care nu-şi permite luxul altui loisir. Dar s-ar putea ca nici pentru programele voastre de căcat să nu mai aibă bani. Să vă văd atunci!

8 comentarii:

incognito spunea...

Naspa! daca nu temai prinzi ca telecomanda are pe putin 12 taste, e naspa. Inseamna ca ai stat prea mult pe un singur program. Naspa!

http://jos-cu-basescu.blogspot.com/2011/02/postare-cu-afumaturi.html

Anonim spunea...

Banii au fost o problemă cu 10 ani în urmă, şi totuşi mogulimea era în stare să aducă filme de calitate, emisiuni de calitate şi "tocşouri" (cât de cât) de calitate.

Din 2006 încoace le-a venit ideea că e mai interesant să latre 99% din timp la Băsescu, Tăriceanu, Boc, Videanu, Salam, Minune, băieţi de Dorobanţi, Bianca Drăguşanu, Simona Sensual şi alţii.

~Nautilus

PS restul de 1% îl umplu difuzând aceeaşi stupizenie de film de 10 ori în 5 ani.

Flavius Ţerbea spunea...

n-am mai fost niciodata pe aici, am ajuns absolut intamplator dar m-am racorit bine citindu-va strigatul de...chiar, de care strigat?!
'tu-le mama lor de televiziuni de doi bani si cei care belesc ochii zi-lumina la ele si nici nu-nteleg nimic! :(

Anonim spunea...

amin!

anca spunea...

pff, m-am racorit citind postarea ta :)) excelent !

Karakas spunea...

TV timpeste pe bani multi nu doar in Romania. Eu am renuntat la cablu. Bani aruncati pe fereastra pentru niste monstri de companii care monopolizeaza piata cu produse scumpe. Consumatorii sunt obligati sa ia un pachet de baza (30 canale) si apoi poti sa adaugi alte pachete (sau canale digitale). Cind o sa vinda fiecare canal separat, atunci poate o sa iau si eu citeva. Pina atunci, adio TV, bine ai venit Internet! :) Sau o antena.

Karakas spunea...

"Boc, parlamentarilor PDL: N-avem altă prioritate niciunul dintre noi decât să-i dăm premierul (lui Basescu)"

E adevarat, alta prioritate nu vad ca are pentru tara. Desi inteleg ca a spus-o pedelistilor, putem sa extrapolam usor aceasta atitudine a lui Boc cind alege intre tara si Basescu.

http://www.mediafax.ro/politic/boc-parlamentarilor-pdl-n-avem-alta-prioritate-niciunul-dintre-noi-decat-sa-i-dam-premierul-8008358/

Elena Pasima spunea...

Asa! Daca tot va incontrati cu sticla, macar faceti-o pan-la cap: ia butonati dv. pana-n panzele albe si cautati vreun post tv strainez care sa ruleze vreun clip publicitar despre Romania. Asa cum vad ca li se intampla altora, precum Bulgaria, Macedonia, Grecia, Armenia, India... care au impanzit tot tv-ul Euronews, Discovery si Eurosport cu brandurile lor dragutze. Adica sa ne mai uitam si la ce lipseste de pe sticla, nu doar la ce ni se baga pe gat. 'Tritzi!

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...