marți, 22 februarie 2011

O întrebare pe zi



Prieteni, am citit o veste zguduitoare, epocală, mă rog, alte adjective nu-mi vin acum în minte: boc a devenit avocat definitiv, fără examen! Asta după ce oranjgutanii au strecurat şerpeşte o prevedere în Legea de modificare şi de completare a Legii Avocaţilor(sau cum s-o fi numind ea corect), iar ăia de la Departamentul Juridic al Administraţiei Prezidenţiale au fost loviţi subit de orbul găinilor, şi nu au recomandat retrimiterea ei la Parlament.


Am o întrebare: ar fi cineva atât de idiot în ţara asta să se lase pe mâinile avocatului boc, ăla de dădu un purcoi de legi şi de ordonanţe neconstituţionale? Sau cât de disperat să fie cineva să-l accepte măcar avocat din oficiu?

4 comentarii:

Matilda spunea...

În ţara în care legile neconstituţionale se aplică fără jenă, avocatul Boc poate fi membru al Baroului...

Fluieratorul spunea...

He, he! Basescu, probabil. N-a fost el aparat si de Elena Udrea? Si ea e avocat, printre altele, remember? O relatie reciproc avantajoasa, Basescu-Udrea.

incognito spunea...

Si basedintele Traian cel Javra Ordinara si-a reinoit brevetul de comandant de nava. Ii mai trebuie ospatar si - eventual - un popa, ca curva si advocat si-a tras.
A! ...si vant (shut) din pupa!

http://jos-cu-basescu.blogspot.com/2011/02/10000-euro-cine-e-regina.html

Shadow spunea...

@Dle Gheorghe

referitor la intrebarea dvs retorica raspunsul meu este DA. Sunt "nebuni" care o fac si o vor face. De ce? Pt ca boc controleaza si va controla inca ani buni parchete dna, etc. Si daca pica un NUP nu se mai ajunge la proces deci cel care apeleaza la asemenea servicii "castiga" si mai mult ramane cu "dosarul curat".

Oricum "meritocratia" dlor Preda, Voinescu, true si compania drrivata din asa zisa "viziune" (vizuina suna mai corect) basista este identica "sfintei pile" pur ceausiste si mereu actuale.

Deh "unii sunt mai egali decat altii".

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...