joi, 24 februarie 2011

Profesionalizarea şpăgii



Prieteni, după declaraţiile de azi ale lui Danel, e clar că s-a pus batista pe ţambal cu vămile. "Inculparea in cazul vamilor nu se face in functie de cine este 'regina' sau de cine este 'la partide', ci se face in functie de probe, iar, daca nu exista probe, DNA nu inculpa." După care a adăugat: "Imi place sa cred ca cei de la MAI se refera, atunci cand spun ca actiunile vor continua, la activitati de prevenire si de control. Ei nu au de unde sa stie ca vor continua activitatile de la vami. Probabil ca nu vor mai spune, nu ar trebui sa spuna chestia asta. Nu cred ca ati auzit un procuror in tara asta - de la procuror de caz la cel general - care sa spuna ca actiunile de la vami vor continua si nici nu veti auzi niciodata, pentru ca noi chiar tinem la reusita unei actiuni si nu este in interesul nostru sa spunem. Si probabil ca ar fi bine ca si cei de la MAI sa o lase mai moale cu actiunile."


Care va să zică, pe ăia de-i arestată cu turma îi bat acum să tacă! Şi dacă se dovedeşte reală informaţia că DNA nu a acceptat auto-denunţul vameşilor dispuşi să ciripească şi altceva decât le dictează procurorii, declaraţia lui Danel dovedeşte că este vorba despre un spectacol destinat "revizorilor" de la Bruxelles, şi nimic mai mult. Vămile vor continua să fie un element esenţial în finanţarea PDL, doar că acum găinarii sunt scoşi din schemă, şi locul lor e luat de profesionişti.  Şi asta se face cu mâna DNA. Mişto, nu?

Un comentariu:

incognito spunea...

Pentru ca iarna nu-i ca vara (nu?), la vara, mascatii basedintelui Traian cel Javra Ordinara vor controla dimineata vamile din Constanta si pana la pranz vor fi - fara cagule - cu burta la soare.

http://jos-cu-basescu.blogspot.com/2011/02/ochii-pe-butelie.html

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...