joi, 3 februarie 2011

Abureli

2 comentarii:

Anonim spunea...

In consens cu titlul ;cat time vom mai fi aburiti de S.U.A. ,si de enteresele sale strategice ,si de aerele de jandarm mondial ???Acu' v'o 5 zile Muba' ierea bun si de neinlocuit ,amu' >sa se faca o schimbaciune la varf ,da' sa nu se schimbe nimica in politica iecsterna a Egiptului !Si Netanyahu propovaduieste de-o tara stabila si pretenoasa Israelului !

Asta ca sa ne reamintim cum se fac-desfac revolutiile "moderne" .Cu voie de la ...STAPANIRE (vb. lu' Goma) si sprijin tactico-militar !In car' nu conteaza nr. mortilor (mortii-masii !) ci mai ales interesele corporatiste ale companiilor trans-nationale ,sugatoare de profituri indecente din ...colonii ,mai ie si Suezu' in discutiune >naspa daca se cresc taxele pt. unii ...,mai ie si conflictu' arabo -israelit ce mocneste de 50 anisori ,si "Fratia musulmana " ar putea-o exhiba pe tapet ,mai ie si Iranul cu sustinerea islamista ,dar pana una-alta >>>ce-ar fi sa-i lasam pe egipteni -si doar pe ei -sa decida ???
Ca niste asa -zisi ignoranti ,fara de mare cultura si competente democratice au inteles ...de unde oare ???... ca sistemele lor de conducere statala , sustinute si promovate pe bani buni (doar pt. elita umilo-slugarnica!!) intr-u alte interese economice ,spre saracirea si spolierea propriilor popoare -VA SUNA CUNOSCUT ???- au iesit in strada si mor ca niste eroi ,ne cam arata pe noi ,pui de daci si de ...laci ,in toata lasitatea noastra !!!

Cat vom mai accepta SCLAVIZAREA MODERNA ???

Karakas spunea...

Tot despre ..abureli. Interesant cum banci de calibru din SUA, ca JPMorgan, au investit in super-escroci ca Madoff, dandu0i sute de milioane de dolari, desi existau suspiciuni legate de el chiar la JPMorgan.

Clar dovada ca SUA a permis sa functioneze un sistem de furt la cel mai inalt nivel. In numele liberalismului...

http://www.nytimes.com/2011/02/04/business/04madoff.html?ref=global-home

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...