joi, 17 februarie 2011

Nu vă sinucideţi în timpul serviciului!



Cretinism de presă: o vacă se întreabă, pe Realitatea Tv, de ce un jandarm, despre care se bănuieşte că s-ar fi sinucis cu armamentul din dotare, în timpul serviciului, n-a făcut-o pe timpul lui liber! Nu putea să aştepte până îi venea schimbul? Ce înseamnă indisciplina asta? 


boc, dă o Ordonanţă de Urgenţă: "Se interzice poliţiştilor, jandarmilor şi militarilor să se sinucidă în timpul serviciului, cu armamentul din dotare!  Gloanţele sunt scumpe, şi trebuie folosite pentru duşmanii regimului!"


Ziarişti, ai?! 

Un comentariu:

Karakas spunea...

Conform unei stiri Mediafax de azi, Guvernul intentioneaza sa stabileasca o "limită maximă pe care o persoană/familie poate să o primească sub forma prestaţiilor sociale".

Justificarea este deosebit de interesanta:

"sistemul de asistenţă socială a devenit "prea costisitor" în raport cu rezultatele aşteptate (ca exemplu, cheltuielile mari cu indemnizaţia de creştere a copilului nu a condus la o creştere a natalităţii), iar totalul cheltuielilor cu prestaţiile sociale a crescut de la 1,4% din PIB în 2005 la 2,86% în 2010, incluzând pensiile sociale şi alte beneficii, fără ca această creştere să conducă la o îmbunătăţire vizibilă a indicatorilor care măsoară calitatea vieţii."

Daca sistemul de asistenta sociala nu "produce" conform asteptarilor guvernului si trebuie taiat, de ce nu am aplica aceiasi regula si la asteptarile inselate de guvernanti? Putem folosi aceiasi logica: daca puterea portocalie nu a a reusit decit "performanta" de a descreste PIB, de ce le mai dam salarii din bani publici?

Textul prezinta o serie de alte reduceri la prestatii sociale, inclusiv pentru persoane cu handicap.

Parerea mea este ca se doreste exterminarea cit mai rapida a celor dezavantajati de soarta, a bolnavilor si a saracilor, soarta lor fiind de fapt "ultima solutie" fara in fata cu neputinta Guvernului de a oferi perspectiva romanilor.

Sincer, ma mir ca sindicatele si romanii nu sunt in strada, zi de zi.

http://www.mediafax.ro/social/exclusiv-guvernul-vrea-sa-reduca-numarul-de-persoane-asistate-social-7992478

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...