miercuri, 9 februarie 2011

Să-ţi fie ruşine, Victor Ciutacu!



Victor Ciutacu pune o întrebare, nerostită, şi pe bună dreptate, aseară în interviul luat de TVR lui băsescu: "Câtă vamă a plătit el statului român când aducea în port blugi, cafea şi ţigări cu vaporul?"


Prietene Ciutacu! "Dragostea" pe care i-o porţi Marelui Machitor te împiedică să  vezi binele făcut României de contrabandistul băsescu. El a fost un mare luptător anticomunist, de aia a şi condamnat comunismul, că avea autoritatea morală s-o facă. Ce luptători în munţi, ce disidenţi, ce rezistenţă prin cultură! Rezistenţa prin blugi, aia a fost  baza prăbuşirii lui ceauşescu! Tu nu-ţi dai seama că blugii, cafeaua, ţigările, supraelasticul şi celelalte bufuri au răspândit în România valorile capitalismului, mai dihai decât "Europa Liberă"? Cred că trebuie să-i dăm titlul de "Erou al luptei anti-comuniste", nu să-l întrebăm de amănunte triviale, precum neplata taxelor vamale.


Ce nu înţeleg eu e de ce se înverşunează împotriva şpăgarilor din vămi. În fond, sunt şi ei, în felul lor, eroi ai luptei anti. Şi demni discipoli ai săi. Păi nu luptă Iubitul şi Stimatul Consumator împotriva statului social? Luptă! Şi nu-l ajută vameşii să-l distrugă, neaducând bani la buget, pentru plata programelor de asistenţă socială? Îl ajută! Şi atunci, de ce-i trimite la mititica, în loc să le dea o medalie, ceva de genul "Serviciu Credincios", în grad de Mare Şpăgar? Eu aici mă blochez. 


Aşa trebuie citite corect lucrurile, prietene Ciutacu!   Şi atunci vei învăţa să apreciezi opera lui traian băsescu şi binele făcut de el românilor oprimaţi de comunism şi de statul social al infamului Iliescu, iubitorul de model social european şi de frumuseţi suedeze. Să-ţi fie ruşine, Victor Ciutacu! Tonomatule!

2 comentarii:

Luca spunea...

"...de aia a şi condamnat comunismul, că avea autoritatea morală s-o facă"

"...blugii, cafeaua, ţigările, supraelasticul şi celelalte bufuri au răspândit în România valorile capitalismului..."

Cam aceeasi idee era promovata - dar fara sarcasmul de aici - in 2006, de catre Mircea Dinescu (la "Tanase si Dinescu"), cand inca il mai satisfacea intra-anal cu limba lui talentata pe procurorul/judecatorul comunismului: ca Basescu are tot dreptul sa-si insuseasca raportul Tismaneanu, de vreme ce, calatorind in tari capitaliste si facand comert cu blugi si cafea, a fost tot timpul un capitalist sadea.

Mihai spunea...

Foarte bine punctat, sunt unii pe la televizor ca si acest ciutacu care nu mai au pic de respect. Orice parere ai avea despre un om nu spui tu la tv tot ce vrei.

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...