luni, 14 februarie 2011

Nu ne lua de proşti, Pulimea Ta!



Pulimea Voastră,


Ştiu că vă doare în cur de noi. Cum şi pe noi ne doare în cur de Pulimea Voastră. Este aranjamentul perfect, în ceea ce mă priveşte. Ce mă deranjează, Iubit Conducător şi Mare Machitor, este faptul că ne iei de proşti. Ei bine, mie, unuia, îmi sare muştarul când cineva mă ia de prost. Ştiu, te-au votat peste cinci milioane de români. Asta e, statistic vorbind  geniile sunt în minoritate, o mare minoritate, dacă-şi permiţi licenţa. Nu, nu e vorba de licenţa de vânzare a alcoolului. Să-i zicem "poetică", deşi numai de poezie nu e vorba. Bun, divaghez, să revenim.


Nu e bine, Măreţ Cârmaci, să-i tratezi de proşti chiar şi pe proşti. S-ar putea să le vină brusc idei, să-şi recapete spiritul critic pierdut. Păi, se poate? Vrei să ne faci să credem că liderii de sindicat sunt organizatorii şi beneficiarii exclusivi ai contrabandei şi şpăgii din vămi? Că drăguţii de pedelişti sunt nişte mimoze? Că ei n-au pus şefi de vamă, că nu şi-au finanţat campaniile electorale din banii ăia? Că doar alţii sunt corupţi, iar ai tăi sunt înger-îngeraşul meu, pe care mi l-a dat Zeus? Cum adică: "Sper ca ancheta să ne ducă la astfel de numiri. Eu fac însă o deosebire clară între a da bani să fii numit şi a primi din ce încasează vameşii în fiecare zi. În cele şase luni de supraveghere nu s-a descoperit un transfer de bani spre oameni politici, dar ancheta ne poate rezerva surprize."?


Păi, una la mână: de unde ştii, Pulimea Ta, că nu s-au descoperit legături între şpagă şi politicieni? Îţi dau  ţuluşii patriei raportul? Sau au ordin de zi pe unitate să nu ajungă la Falcă, Blaga şi compania? Sau ţi s-a făcut frică de ce s-a descoperit, şi ai cârmit ancheta spre liderii de sindicat, că tot ai oftică pe ăla de la SedLex? Şi doi, cum adică, eşti prost? De unde ideea că a da bani pentru a fi numit şef în vamă e cu totul şi cu totul altceva decât a primi bani din şpaga luată de vameşi? E mai puţin grav faptul că ai tăi vând funcţiile din aparatul de stat ca pe bunuri personale, pentru folosul lor şi al partidului, şi mai grav că ăla care şi-a cumpărat funcţia îşi recuperează investiţia? Dar de unde ştii că nu au sarcină să dea permanent bani la partid, pentru a fi menţinuţi în funcţie?


Acum, eu te înţeleg, Pulimea Ta: totul a funcţionat după principiul "unde dai şi unde crapă!" A crăpat la PDL. Toţi au pus reflectoarele pe partid. Şi o încasează la greu. Ceea ce faci acum este o mare ticăloşie: acoperi urmele. Şi abaţi atenţia către alte ţinte. Doar că, aşa cum îţi spuneam, ne iei de proşti, şi nu ne place. Aşa cum Pulimea Voastră nu uită şi nu iartă, nici noi, ăia de ne crezi proşti, nu uităm şi nu iertăm, şi noi avem acum şi avantajul numărului. Ne vom distra! 


PS: Pulimea Voastră, e cazul să-ţi aduci aminte de zicala aia: nimeni nu-i profet în ţara lui. Las-o p'aia cu "PSD şi PNL nu vor guverna, pentru că vor pierde alegerile!" De unde ştii mata asta? Aţi strâns deja banii pentru cumpărarea voturilor? A făcut STS un soft beton? Sau dai o lovitură de stat? 


PPS: Iubite Conducător! Dă-o în pizda mă-sii! S-a terminat lecitina în ţara asta? Nu te-ai dus personal cu căciula în mână şi la Voiculescu, şi la Vântu? În alianţa aia de guvernare PDL-PSD nu exista şi PC, partidul lui Voiculescu?  Te cam întreci cu gluma! Avem şi noi o limită în a tolera nesimţirea şi aroganţa ta!    

5 comentarii:

Invizibilul spunea...

Inca mai sunt pulifrici care il sustin . Doar eu cunosc cativa . Dar se intoarce roata !

Anonim spunea...

SA NU UITAM FLOTA(ASTAZI S-A PIERDUT SI ULTIMA NAVA DIN CELE PESTE 300)...SI SA NU UITAM FAPTASII:
http://blogarogant.wordpress.com/2011/02/14/poveste-de-primavara-cu-un-vapor-ultimul-vapor/
http://blogarogant.wordpress.com/2011/02/14/flota-la-ultimul-voiaj/

Karakas spunea...

Asa cum il stiu, machiavelic, cred ca vrea albirea surselor si directionarea tulusilor si a justitiei catre liderii sindicali. Oricum astia de dreapta nu dau doi bani pe sindicate. Cu cit mai multi lideri de sindicat la mititica cu atit mai bine pentru ei. Ce-i greu sa faca sa vina inainte citiva "martori" sa-si dea cu subsemnatul? Ehehe, e plina balta...

N-am intels insa ce e cu secretosenia cu intilnirea cu pedelistii...Foarte usor poti gandi ca acolo e cina cea de taina.

chien spunea...

@ Karakas: cred ca ai ghicit-o bine. De fapt i-a si invitat clar sa ciripeasca daca vor sa scape. Daca decapitezi sindicatele acum, cand se aproba Codul muncii si cand trebuie taiata sansa ca ele sa mai aiba dreptul la cuvant, atunci te-ai scos de inca un an de guvernare linistita, fara greve etc. El de anul trecut tot facuse aluzii la coruptia sindicatelor si il intreba pe Marica cum e cu mafiile din vama, dar la fapte n-a trecut decat acum.

Gabriela Savitsky spunea...

Vrea numai să demonstreze că el face ce vrea în ţara asta. Că e invicibil. Am avut această revelaţie discutând cu o colegă de birou, femeie simplă care nu citeşte ca mine 74 de publicaţii şi 52 de bloguri pe zi. Eu peroram că aşa şi pe dincolo, că l-a luat dracul şi ea îmi spune simplu: "Nu-l dă nimeni jos pe ăsta. Nu-l dă nimeni jos. Nu vezi că n-are nimeni ce să-i facă? Nu-i poate face nimeni nimic."
E-e-e? Trebuie să ascultăm poporul nu năzuinţele noastre. Din păcate, în ultima vreme, "a făcut ce-a vrut muşchii lui".

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...