marți, 8 februarie 2011

O ţară de căcat, plină de cretini!



M-am săturat de dobitocii care-mi invadează zi de zi micul ecran cu opiniile lor de "profesionişti". M-am săturat de dobitocii care populează presa şi blogosfera cu opiniile lor de căcat, bazate pe nimic! M-am săturat de guvernarea de căcat! M-am săturat!

Bă, pulelor! Conform Constituţiei, practic nu există imunitate parlamentară. Uite ce zice cărţulia aia cu care vă ştergeţi voi la cur: 

"ARTICOLUL 72

(1) Deputaţii şi senatorii nu pot fi traşi la răspundere juridică pentru voturile sau pentru opiniile politice exprimate în exercitarea mandatului.



(2) Deputaţii şi senatorii pot fi urmăriţi şi trimişi în judecată penală pentru fapte care nu au legătură cu voturile sau cu opiniile politice exprimate în exercitarea mandatului, dar nu pot fi percheziţionaţi, reţinuţi sau arestaţi fără încuviinţarea Camerei din care fac parte, după ascultarea lor. Urmărirea şi trimiterea în judecată penală se pot face numai de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Competenţa de judecată aparţine Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.


(3) În caz de infracţiune flagrantă, deputaţii sau senatorii pot fi reţinuţi şi supuşi percheziţiei. Ministrul justiţiei îl va informa neîntârziat pe preşedintele Camerei asupra reţinerii şi a percheziţiei. În cazul în care Camera sesizată constată că nu există temei pentru reţinere, va dispune imediat revocarea acestei măsuri."


Şi atunci, de unde jalea că "nu poate DNA să-l atingă pe Păsat, că are imunitate, şi nu vrea ticăloşii să i-o ridice"? Dosarul lui e gata de câteva luni. Dacă avea imunitate, cum de a fost instrumentat? Nu respectă justiţia legea şi Constituţia? Iar dacă DNA(de ce DNA, că acolo scrie de ÎCCJ şi de Parchetul aferent ei?)  putea să-l aresteze în flagrant, de ce n-a făcut-o? Pentru că sunt dobitoci, şi nu pot organiza un flagrant?  Ei ştiu numai cu ascultatul telefoanelor? Şi după aia se ascund în spatele scuzei cu "imunitatea"?


Aşa că sictir! Şi analiştilor, şi ştiriştilor, şi jurnaliştilor, şi tuturor muhaielelor care se cred mari scule, ei fiind doar nişte siniştri dobitoci! Mâncaţi banii de pomană, idioţilor! Ne tocaţi nervii degeaba! Să vă ia dracu', en gros şi en detail!

5 comentarii:

Karakas spunea...

Nu mai pot tine pasul cu Dl Franks, acest mini-guvern ambulant si purtator de cuvint la pachet. Dar jumatatile de adevar cu care proslaveste o iminenta "reforma" in sectorul de stat trebuiesc scoase in evidenta. Iata cu ce ne blagosloveste astazi dl Franks:

"Uneori se crede că societăţile de stat pot pierde bani fără să afecteze pe nimeni. Fiecare euro pe care o companie de stat îl pierde reprezintă un cost pentru buzunarul plătitorilor de taxe..."

Cum vreti sa impachetam azi adevarul? Dar minciuna? Dl. Franks foloseste acelasi ambalaj. Companiile de stat: rele, companiile private: bune! Deci, solutia? Privatizarea companiilor de stat...pentru ca, implica Franks, odata privatizate, companiile astea vor minca jar ca armasarul lui Fat-Frumos, pardon Fat-Bogat, si nu bani din buzunarele cetatenilor.

Minciunele! Companiile astea mari, de energie, de transporturi, intotdeauna vor apela la bzunarele cetatenilor, printr-un pret mult mai piperat decit il cere azi statul. Si pretul la energie va creste iminent, cu toate reglementarile care vor fi adoptate. Companiile private vor tipa catre stat ca au nevoie sa liberalizeze pretul pentru a se retehnologiza. Vor folosi acelasi argument care il foloseste azi prea putin iubitorul de Romania, dl Franks. Abonatii vor plati pretul retehnologizarii perpetue si preturile vor creste perpetuu.

Va dau exemplul Canadei. Aici companiile private sunt mina in mina cu Guvernul, care le lasa sa mareasca pretul la energie, pentru retehnologizare. S-a ajuns in situatia penibila, cind Guvernul din Ontario (liberal), simtind ca s-a acumulat ura canadienilor inainte de alegeri, a trimis acasa la fiecare ontarian un pamflet in care i se explica de ce il doare in portifel, acolo un statul i-a dat un sut cu indiferenta.

http://www.mediafax.ro/economic/franks-fiecare-euro-pe-care-o-companie-de-stat-il-pierde-e-acoperit-din-buzunarele-romanilor-7964374/

Karakas spunea...

Nu stiu cum nu ii crapa lui Boc obrazul de rusine. A ajuns FMI sa ii conduca Guvernul. Nu am auzit de o alta tara mai bananiera ca Romania in care seful misiunii FMI sa se ocupe de toate politicile fiscale, incepind cu colectarea impozitelor si sfirsind cu plata asigurarilor sociale.

"În 2011 vom vedea cum evoluează colectarea impozitelor. Primele indicii din finalul anului 2010 şi din prima lună, arată că veniturile se colectează mai mult decât speram. Dacă acest lucru se continuă, poate că la mijlocul anului Guvernul vrea să facă o evaluare, care să ne arate că au depăşit ţinta şi au bani supliemntari. Pot avea un deficit mai mic, care să îi ajute să atingă şi ţinta pe 2012. Aceasta este o idee excelentă, dar ar putea utiliza şi pentru investiţii suplimentare, de exemplu cofinanţarea fondurilor europene, sau pentru reducerea unor contribuţii sociale. Este decizia Guvernului", a explicat Franks.

Sigur ca poate FMI are nevoie de anumite date statistice, care sa le confirme lor cum se deruleaza acordul, dar sa tot rumegi public ca "noi vom vedea, noi vom face" arata cit de cocosat a ajuns acest Guvern marioneta.

http://www.mediafax.ro/economic/franks-nu-exclude-o-reducere-a-contributiilor-sociale-in-2011-7963937/

Fluieratorul spunea...

@Karakas

Pai ce mai era de inhatat din Romania pina sa devina un pashalic deplin? Intr-un viitor apropiat nu tu spitale, nu tu scoli, politie si jandarmerie bine echipata cit cuprinde, mincare de la mina stapinirii si 90% populatie captiva si saraca. Nu seamana asta cu o ferma de gaini care sa manince te miri ce si sa se oua in beneficiul proprietarilor fara sa emita nici o pretentie? Brusc, oile mi se par niste fiinte foarte evoluate, macar nu stau tot timpul in tzarc...

Cit despre constitutie, la urmatoarea descindere a FMI-ului in Romania poate o rescrie dl. Franks...

Gopo spunea...

Da de ce mama dracului trebuie aprobare de la Parlament pentru a fi arestat domnu' parlamentar ? Ce cacat a facut asta de nu poate fi arestat la fel ca oricare altul ? E vreo rasa superioara, un Ubemenschen ce nu poate sta impreuna cu gloata ?

Anonim spunea...

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-8286070-justitia-din-craiova-nicolae-nixon-acuzat-trafic-minori-trei-ani-suspendare-eliberat-imediat.htm

Fără ură, dar cu îngrijorare, despre viitor.

  Văd că și Elveția dă târcoale NATO. Cică îi tremură anumite părți ale anatomiei de frica rușilor. Măi, să fie! Când dracu au dat năvală ru...