sâmbătă, 19 februarie 2011

Care-i IQ ul duducăi?Un popor inteligent îi va vota, indiscutabil, pe aceia care şi-au bătut joc de el, au furat banii publici, au îndatorat ţara cu peste 30 de miliarde de euro, au închis sute de spitale şi mii de şcoli, au băgat adânc în căcat economia, au distrus peste 700.000 de locuri de muncă în numai doi ani, care alungă intelectualii şi muncitorii din ţară, care au redus salariile şi pensiile, iau de la săraci ca să-şi dea lor, care se pişă pe Constituţie şi pe legi, care au făcut din democraţie o fantoşă, şi, în general, pe cei cărora li se rupe în paişpe de toţi şi de toate.


Aşa ne spune tanti Anastase, care este ferm convinsă  că PDL va câştiga alegerile, pentru că "românii sunt inteligenţi". Ce IQ are duduca asta? Despre IQ ul lui boc nu vă mai întreb. Despre tupeul lui, da. S-o lauzi pe duducă pentru votul furat la Legea Pensiilor este o dovadă de foarte mult tupeu.  


PS: dar nici cu IQ ul românilor nu-mi este ruşine! 250 de pensionari, membri PNL din Constanţa, s-au înscris în PDL, nemulţumiţi de formarea USL. Ura, ura, ura! Asta în semn de mulţumire că li s-au micşorat pensiile, probabil... 

2 comentarii:

Nea Costache spunea...

E tare deșteaptă, nu degeaba a ajuns Șăfa Cămămării Deputatilor! De ce credeați ca-i așa faină și grăsunică?

strabon spunea...

Din nefericire, la cat de castrati mintal suntem, nu m-ar mira ca pdl-ul sa ia un scor bun la urmatoarele alegeri.